Η Ryanair λάνσαρε σήμερα (8 Νοεμβρίου), τα ανανεωμένα ηλεκτρονικά κουπόνια δώρου της, ιδανικά για δώρα Χριστουγέννων για οικογένειες και φίλους που επιθυμούν να ταξιδέψουν με ένα από τα 1,800 δρομολόγια της Ryanair σε Ευρώπη και Βόρεια Αφρική.

Τα κουπόνια δώρου της Ryanair, μπορούν να συμπεριλάβουν προσωπικά μηνύματα και ευχές της επιλογής σας και είναι διαθέσιμα προς κράτηση από 25€, μέσω ειδικής σελίδας στο Ryanair.com.

Οι πελάτες μπορούν να ξαναχρησιμοποιήσουν κάθε κουπόνι, ανάλογα με το υπόλοιπο που τους απομένει, καθώς ενόψει του προγράμματος “AlwaysGetting Better”, η Ryanair συνεχίζει να προσφέρει νέα δρομολόγια, ψηφιακές καινοτομίες, νέο εσωτερικό αεροσκαφών και ακόμα χαμηλότερους ναύλους.

Ο Robin Kiely της Ryanair δήλωσε:

“Τα κουπόνια δώρου της Ryanair είναι ιδιαίτερα δημοφιλή αυτήν την περίοδο του χρόνο, ενώ πλέον μπορούν να συμπεριλάβουν προσωπικά μηνύματα και ευχές, αποτελώντας το ιδανικό δώρο για αυτά τα Χριστούγεννα. Τα κουπόνια είναι διαθέσιμα σε όλα τα νομίσματα και προς όλα το ολοένα και αναπτυσσόμενο δίκτυο της Ryanair. Προσκαλούμε λοιπόν τους πελάτες μας να μπούν σήμερα στο Ryanair.com και να χαρίσουν στους αγαπημένους τους ένα ταξίδι αυτά τα Χριστούγεννα”.