Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη ανακοίνωσε τη βράβευση του Divani Apollon Palace & Thalasso ως τον καλύτερο ελληνικό προορισμό ευεξίας στα Wellness Travel Awards 2016 που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης τουρισμού World Travel Market, στις 7-9 Νοεμβρίου, στο Λονδίνο.

39 στελέχη από τον Παγκόσμιο κλάδο του Τουρισμού επέλεξαν 388 υποψηφίους από 41 χώρες και στη συνέχεια τους έθεσαν στη διάθεση του κοινού, το οποίο και ψήφισε τους νικητές. Στα τρία χρόνια που πραγματοποιείται ο διαγωνισμός, φέτος είναι η πρώτη φορά που διακρίνεται κάποιο ελληνικό ξενοδοχείο.

Με τη δημιουργία του Divani Athens Spa & Thalasso Center έκτασης 3.500 τ.μ, στο Divani Apollon Palace & Thalasso, η Αθηναϊκή Ριβιέρα μετατρέπεται στον απόλυτο προορισμό ευεξίας. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την μοναδική πισίνα θαλασσοθεραπείας (270τμ) με τα 16 διαφορετικά jets για κάθε μέρος του σώματος, χαμαμ, σάουνα καθώς και μια μεγάλη ποικηλία σε θεραπείες και μασάζ ομορφιάς και χαλάρωσης.

divani-apollon-spa030

Επίσης από το 2015 το Divani Apollon Palace & Thalasso προσφέρει εξειδικευμένα προγράμματα αποτοξίνωσης και απώλειας βάρους (boot camp / detox programs) διάρκειας τριών, πέντε ή επτά ημερών. Tα wellness bootcamps είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν ένα εντατικό αλλά ευχάριστο πρόγραμμα αποτοξίνωσης, χαλάρωσης, απώλειας βάρους και εκπαίδευσης σε υγιεινές καθημερινές συνήθειες, ενώ παράλληλα απαλλάσσουν από την αγχωτική καθημερινότητα και βοηθούν κάθε άνθρωπο να κατακτήσει σωματική και πνευματική ευεξία. Στο πλαίσιο αυτό, η διατροφολογική και η ιατρική ομάδα του κέντρου Θαλασσοθεραπείας, σε συνεργασία με τον chef του ξενοδοχείου , δημιουργούν και προτείνουν ειδικό μενού χαμηλής θερμιδικής αξίας, που συμβάλλει στην αποτοξίνωση του οργανισμού, στην απώλεια βάρους και λίπους και μπορεί να ενισχύσει τα αποτελέσματα της παραμονής των επισκεπτών στο bootcamp.

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη αποτελείται από επτά ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα (Αθήνα, Μετέωρα, Λάρισα και Κέρκυρα) μετρώντας 57 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ιστορία της ελληνικής φιλοξενίας.

Με αφετηρία αξίες και ιδανικά που πηγάζουν από την αγάπη για τη φιλοξενία καθώς και τη μοναδικότητα των αναγκών του επισκέπτη, ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη εδραιώθηκε από νωρίς στον ελληνικό ξενοδοχειακό κλάδο. Οι πρωτοπόρες ιδέες που δεν παύει να εισάγει στον τομέα του Τουρισμού σε συνδυασμό με την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε όλες τις μονάδες του Ομίλου, τον ιδιαίτερο χαρακτήρα των ξενοδοχείων του, την οικογενειακή ατμόσφαιρα και την αφοσίωση στην εκπλήρωση κάθε επιθυμίας των επισκεπτών του, αναδεικνύουν τον Όμιλο Διβάνη σε πρωταγωνιστή στο χώρο του Ελληνικού Τουρισμού.

Divani Apollon Palace & Thalasso

Το Divani Apollon Palace & Thalasso αποτελεί μέλος των Leading Hotels of the World, και προσφέρει ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών κι εγκαταστάσεων σε μία εντυπωσιακή τοποθεσία. Το ξενοδοχείο παρέχει δύο εξωτερικές πισίνες, η μία εκ των οποίων με θαλασσινό νερό. Επιπρόσθετα, παρέχεται ιδιωτική αμμώδη παραλία, water sports, εντυπωσιακοί κήποι, γήπεδο tennis, ειδική διαδρομή για jogging έξω από το ξενοδοχείο και μαθήματα golf.

Εκεί βρίσκεται και το μεγαλοπρεπές Divani Athens Spa & Thalasso Centre. Το 3,500 m² κέντρο Spa και θαλασσοθεραπείας αποτελεί το μοναδικό οργανωμένο χώρο στην περιοχή της Αθήνας που προσφέρει εξειδικευμένη κι άκρως προσεγμένη θαλασσοθεραπεία μέσα από μία ποικιλία θεραπειών και tailored-made προγραμμάτων βασισμένων στις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών, διασφαλίζοντας την παροχή υπηρεσιών υψίστης ποιότητας σε μία μοναδική εμπειρία.