Καρπούς φαίνεται πως αποφέρει η μεγάλη τουριστική καμπάνια της Αιγύπτου, με την οποία προσπαθεί να «αναστήσει» τον τουρισμό της που είχε δεχθεί αρκετά χτυπήματα τα τελευταία χρόνια λόγω ένοπλων συρράξεων και τρομοκρατικών επιθέσεων.

Με ένα νέο τους βίντεο οι αιγυπτιακές αρχές μας θυμίζουν γιατί η «χώρα του Φαραώ» αποτελούσε στο παρελθόν έναν από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς.

Ο μοναδικός τρόπος που αυτή η χώρα συνδυάζει ήλιο, αξιοθέατα, ιστορία και διασκέδαση με πολύ λίγα μέρη μπορεί να συγκριθεί, με το μαγευτικό βίντεο που ακολουθεί να είναι γεμάτο χρώματα, χαμόγελα και ενδιαφέρουσες εμπειρίες.

Την Αίγυπτο με τον υπόλοιπο κόσμο ενώνει η EgyptAir με συνεχή δρομολόγια σε όλες τις γωνίες του πλανήτη.

Η εταιρεία προσφέρει στους επιβάτες της τη δυνατότητα δωρεάν διανυκτέρευσης σε ξενοδοχείο 5 αστέρων για όσους διανυκτερεύσουν στο Κάιρο. Επίσης για όσους παραμείνουν μεταξύ έξι και δέκα ωρών το Κάιρο παρέχει τη δυνατότητα δωρεάν ημερήσιας χρήσης δωματίου σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων ή δωρεάν ξενάγηση στο Κάιρο, τον Νείλο και τις Πυραμίδες. Επίσης παρέχει με το εισιτήριο τη δυνατότητα μεταφοράς δύο αποσκευών (23 kg η κάθε μία).