Η Ryanair ανακοίνωσε την Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου, πως πρόκειται να πραγματοποιήσει ημέρα διαδικτυακού εράνου για 24 ώρες στο Ryanair.com, έχοντας ως στόχο την στήριξη των Παιδικών Χωριών SOS, ενόψει της φιλανθρωπικής συνεργασίας τους σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. 

Μέσω του σημαντικού αυτού διαδικτυακού εράνου, η Ryanair προσκαλεί τους πελάτες της σε όλη την Ευρώπη να κάνουν μία δωρεά για τα Παιδικά Χωριά SOS, μέσω της επιλογής “δωρεά τώρα” στην ιστοσελίδα της, καθώς και μέσω email και social media όλο το 24ώρο.

Η Ημέρα Διαδικτυακού Εράνου θα ξεκινήσει την Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου από τις 9 το πρωί, μέχρι τις 9 το πρωί της Παρασκευής 18 Νοεμβρίου, στο www.ryanair.com.  

Τα Παιδικά Χωριά SOS στηρίζουν ορφανά και εγκαταλελειμμένα  παιδιά σε 125 χώρες παγκοσμίως, προσφέροντας τους οικογένεια, εκπαίδευση και υγεία.

Πάνω από το 80% της οικονομικής στήριξης των Παιδικών Χωριών SOS πραγματοποιείται μέσα από εταιρικές ή ατομικές δωρεές και η Ryanair είναι περήφανη για την δωδεκάμηνη εταιρική συμβολή της σε αυτό το έργο.

Ο Robin Kiely της Ryanair δήλωσε: 

«Η Ryanair είναι περήφανη για την συνεργασία της με τα Παιδικά Χωριά SOS, στηρίζοντας το ανεκτίμητο έργο τους για την βοήθεια ορφανών και εγκαταλελειμμένων παιδιών. Ο διαδικτυακός έρανός μας θα διαρκέσει 24 ώρες στο Ryanair.com, δίνοντας την δυνατότητα στους πελάτες μας να στηρίξουν την συνεργασία μας, κάνοντας μία δωρεά, μέσω της επιλογής “δωρεά τώρα” στην ιστοσελίδα, στα email και social media της Ryanair».