Η Ryanair προσκαλεί σήμερα, 18 Νοεμβρίου, τους Έλληνες πελάτες και επισκέπτες, στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia, η οποία θα διεξαχθεί στις 18-20 Νοεμβρίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό  και Συνεδριακό Κέντρο HELEXPO στην Θεσσαλονίκη.

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Ryanair, σας περιμένει όλους για να σας υποδεχθεί και να σας παρουσιάσει τα καινούργια δρομολόγια και τις νέες υπηρεσίες της.

Η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία προσκαλεί τους πελάτες, τους επαγγελματίες και φορείς του τουρισμού να την επισκεφθούν στο Περίπτερο 15, stand 3B από την Παρασκευή 18 έως την Κυριακή 20 Νοεμβρίου.

H Chiara Ravara, διευθύντρια μάρκετινγκ και πωλήσεων Ανατολικής Μεσογείου της Ryanair, δήλωσε:

«H Ryanair είναι ιδιαίτερα χαρούμενη για την συμμετοχή της στην φετινή Philoxenia, μία από τις πιο αναγνωρίσιμες και επιτυχημένες διεθνείς εκθέσεις τουρισμού, η οποία λαμβάνει μέρος στην Θεσσαλονίκη μεταξύ 18 και 20 Νοεμβρίου.

Προσκαλούμε τους πελάτες, τους επαγγελματίες και όλους τους ενδιαφερόμενους επισκέπτες να μας επισκεφθούν στο Περίπτερο 15,  stand 3b, ώστε να ενημερωθούν για τις τελευταία νέα της Ryanair, όπως νέα δρομολόγια, ψηφιακές καινοτομίες και νέα προϊόντα και υπηρεσίες. Ανυπομονούμε να σας δούμε εκεί!»