Η Ryanair ανακοίνωσε σήμερα, (25 Νοεμβρίου), την μεγαλύτερη ‘Black Friday’ προσφορά της, με έως και 20% έκπτωση σε περισσότερες από 10 εκατομμύρια θέσεις, διαθέσιμες προς κράτηση στο Ryanair.com– μόνο για μία ημέρα!

Οι θέσεις αυτές είναι διαθέσιμες προς κράτηση μέχρι απόψε τα μεσάνυχτα, (Παρασκευή) για ταξίδια από τον Δεκέμβριο έως τον Μάρτιο, ενόψει της 8ήμερης ‘Cyber Week’ καμπάνιας της Ryanair.

Η Ryanair προσκαλεί τους πελάτες της να ενημερώνονται για τις πιο καυτές Cyber Week προσφορές της μέσω του Ryanair.com και των επίσημων σελίδων μας σε Facebook and Twitter, όπου οι χαμηλότεροι ναύλοι της Ευρώπης θα γίνουν ακόμα πιο χαμηλοί.

Ο Robin Kiely της Ryanair δήλωσε:

«Έφτασε η Black Friday και ως η αεροπορική εταιρία με την μεγαλύτερη ιστοσελίδα παγκοσμίως, δεν θα βρείτε καλύτερο μέρος  από το Ryanair.com, για μοναδικές online ευκαιρίες. 

Μειώνουμε τους ναύλους μας κατά 20% σε 10 εκατομμύρια θέσεις, για ταξίδια από τον Δεκέμβριο έως τον Μάρτιο, για την μεγαλύτερη από ποτέ Black Friday προσφοράς μας.

Η μοναδική αυτή προσφορά είναι διαθέσιμη μέχρι απόψε τα μεσάνυχτα, επομένως οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν σήμερα στο Ryanair.com , ώστε να εξοικονομήσουν ακόμα περισσότερα χρήματα αυτό το Σαββατοκύριακο».