Η αεροπορική εταιρεία ELLINAIR, που ανήκει στον ταξιδιωτικό όμιλο Μουζενίδη, προχωρά σε πρόσληψη ιπτάμενων αεροσυνοδών και ιπτάμενων φροντιστών θαλάμου επιβατών για τις εξής βάσεις:

·         Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
·         Ηράκλειο, Ελλάδα
·         Μόσχα, Ρωσική Ομοσπονδία

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν:

· Ελάχιστο απαιτούμενο σωματικό ύψος 160 εκ.
· Καλή ικανότητα κολύμβησης
· Γενική κατάσταση υγείας και διάπλασης σώματος κατάλληλες, ώστε να ανταποκρίνονται στις  απαιτήσεις εργασίας του πληρώματος και το χειρισμό όλου του απαιτούμενου εξοπλισμού των  αεροσκαφών.
· Ευχάριστη προσωπικότητα με φυσική ικανότητα προσφοράς υψηλού επιπέδου υπηρεσιών. · · · Θετικό πνεύμα αντιμετώπισης της εργασίας και των τυχόν προβλημάτων, με ομαδικότητα και σε πολυπολιτισμικό περιβάλλον.
· Άριστη γνώση προφορικού και γραπτού λόγου στις εξής γλώσσες:
–          Ελληνικά
–          Αγγλικά
–          Ρωσικά ( Για την βάση της Μόσχας)
· Απόφοιτος τουλάχιστον λυκείου ή ισοτίμου σχολείου.
· Πτυχίο Ανωτάτης Σχολής, γνώση άλλων γλωσσών (π.χ ιταλικά, γερμανικά, γαλλικά, ρώσικα, πολωνικά κ.λ.π) καθώς και πρόσθετες ικανότητες και δεξιότητες θα προσμετρηθούν. 

Δεν είναι απαραίτητη η προϋπηρεσία για τις βάσεις της Ελλάδας ενώ αντίθετα απαραίτητη προϋπηρεσία είναι για την βάση της Μόσχας στην Ρωσία.

Οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τις ανωτέρω προϋποθέσεις, μπορούν να συμπληρώσουν  την φόρμα που βρίσκεται στο παρακάτω σύνδεσμο:
http://en.ellinair.com/staticforms/vacancyform

Για οποιαδήποτε πληροφορία στείλτε στο e-mail: hr@ellinair.com