H Oman Air ανακοίνωσε το πρόγραμμα Global Sale με το οποίο κόβει 50% τις τιμές σε όλες τις διεθνείς πτήσεις

Για να γιορτάσει μία ακόμα πετυχημένη χρονιά για την Oman Air, ο εθνικός αερομεταφορέας του Σουλτανάτου του Ομάν “κόβει” τις τιμές κατά 50% σε όλες τις διεθνείς πτήσεις του με τη Global Sale. Η προσφορά για κρατήσεις θα διαρκέσει από 4 έως 10 Δεκεμβρίου 2016 και τα ταξίδια θα μπορούν να πραγματοποιηθούν από την 1η Ιανουαρίου μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2017.

Λόγω του φιλόδοξου και δυναμικού προγράμματος ανάπτυξης της Oman Air, στο ιδιαίτερα εκτεταμένο δίκτυο της υπάρχει μια τεράστια επιλογή από διεθνείς προορισμούς. Η αεροπορική εταιρεία πετάει σήμερα σε πολλαπλούς προορισμούς στην Ασία, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, όπως επίσης στη Βόρεια και την Ανατολική Αφρική. Στις 9 Δεκεμβρίου θα γίνει η εναρκτήρια πτήση του στο Guangzhou, υπογραμμίζοντας τη συνεχιζόμενη επέκταση της αεροπορικής εταιρείας στις ακμάζουσες αγορές.

Ένα άλλο νέο δρομολόγιο που αναμένεται να ξεκινήσει είναι η καθημερινή σύνδεση μεταξύ Μάντσεστερ και Muscat, την 1η Μαΐου 2017, η οποία αποτελεί συνέχεια της πρόσφατα εισηγμένης διπλής καθημερινής πτήσης μεταξύ Muscat και Λονδίνου.

Ο Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Oman Air, Abdulrahman Al Busaidy, δήλωσε: «Η έναρξη της Global Sale είναι ένας τρόπος για να ανταμείψουμε τους πιστούς πελάτες μας. Η Oman Air δεσμεύεται να συνεχίσει να παρέχει τις βραβευμένες υπηρεσίες της. Με αυτό κατά νου, είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις μεγάλες αυτές εκπτώσεις για να ταξιδέψουν σε προορισμούς σε όλο το δίκτυό μας. Βάζουμε πάντα τον πελάτη στο επίκεντρο της λήψης αποφάσεων και ελπίζουμε ότι η Global Sale θα προσφέρει ακόμη περισσότερο κίνητρο για να ταξιδέψετε μαζί μας”.

Η συνεχόμενη προσπάθεια της Oman Air για την τελειότητα έχει οδηγήσει στα βραβεία του Εθνικού Φορέα συμπεριλαμβανομένων των πρόσφατων διακρίσεων ως «World’s Leading Business Class Airline» και «Best Economy Class Airline» στη Μέση Ανατολή, στα World Travel Awards 2016. Άλλα βραβεία περιλαμβάνουν το «Best Business Class Airline» στη Μέση Ανατολή, στα Business Destinations Travel Awards και το «Καλύτερη Αεροπορική Εταιρία στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική» στα Seven Stars Luxury Hospitality & Lifestyle Awards που πραγματοποιήθηκε στη Μαρμπέγια της Ισπανίας. Πρόσφατα η Oman Air κέρδισε το βραβείο «Best New Carrier of 2016» στο Συμβούλιο της British Hajjis Annual Meeting ως αναγνώριση για την επίδραση της αεροπορικής εταιρείας στην αγορά της Hajj και Umrah το 2016.

Η Oman Air έχει επίσης σημειώσει πρόοδο στην ενίσχυση της εμπειρίας των επιβατών πριν από την πτήση με τα δικά της premium lounges τόσο στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Muscat όσο και στο Διεθνές Αεροδρόμιο Suvarnabhumi της Μπανγκόκ, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια μεγάλη ποικιλία από δωρεάν φαγητά και ποτά, WI-FI, πρόσβαση στον υπολογιστή, ενώ διατίθεται μέχρι και… μασάζ 15 λεπτών στο premium lounge του Μουσκάτ.

Το Global Sale είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα της δέσμευσης της Oman Air προς τους πιστούς πελάτες της, ενώ άλλο ένα πρόγραμμα για τον πελάτη είναι το Sindbad. Το πρόγραμμα των μελών κερδίζει μίλια Sindbad τόσο στον αέρα όσο και στο έδαφος. Πελάτες που πετούν με Oman Air ή συνεργαζόμενες αεροπορικές εταιρείες ή ακόμη και συναλλάσσονται με οποιονδήποτε από τους παγκόσμιους εταίρους της, μπορούν να κερδίσουν μίλια Sindbad, το οποίο μπορούν να χρησιμοποιηθούν για δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια, αναβαθμίσεις πτήσης, συναρπαστικές κληρώσεις και προσφορές.

Οι ταξιδιώτες που θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο το Global Sale της Oman Air με το “ψαλίδι” 50% μπορούν να κάνουν κράτηση μέσω της ιστοσελίδας, των γραφείων πωλήσεων της Oman Air, τα τηλεφωνικά κέντρα και τους συνεργαζόμενους ταξιδιωτικούς πράκτορες της Oman Air.