Ένα αεροπλάνο της Delta Air Lines με 65 επιβάτες και πέντε μέλη πλήρωμα ξέφυγε από το διάδρομο και κατέληξε σε ένα χιονισμένο χωράφι κατά τη διάρκεια της προσγείωσής του σε αεροδρόμιο του Michigan.

Η επεισοδιακή αυτή προσγείωση, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, συνέβη στο Detroit Metropolitan Airport, με το αεροπλάνο να ξεφεύγει από το διάδρομο λίγο πριν από το μεσημέρι της Κυριακής.

Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί και οι επιβάτες της πτήσης 724 της Delta βγήκαν από την ουρά του αεροσκάφους, σύμφωνα με την Detroit Free Press.

Το αεροπλάνο είχε αναχωρήσει από το Buffalo της Νέας Υόρκης, στις 10:05 πμ και είχε προγραμματιστεί να φτάσει στις 11.27π.μ.

Ένας εκπρόσωπος της Delta δήλωσε ότι οι 65 επιβάτες του αεροσκάφους εξήλθαν κανονικά, μεταφέρθηκαν στο Terminal του αεροδρομίου με περίπου μία ώρα καθυστέρηση και ότι ανακτήθηκαν όλες οι τσάντες.

Εκπρόσωπος του αεροδρομίου του Detroit ανέφερε σε δήλωση του ότι οι αρχές του αεροδρομίου και η Delta Air Lines συνεργάστηκαν για να προσγειωθούν με ασφάλεια οι επιβάτες, όπως αναφέρει η Detroit Free Press.

«Η Delta Air Lines στηρίζει τους επιβάτες που επηρεάστηκαν από το συμβάν. Τα αίτια είναι υπό διερεύνηση», ανέφερε η δήλωση της αεροπορικής εταιρείας.

Ο εκπρόσωπος του αεροδρομίου τόνισε πως οι πτήσεις συνεχίζονται κανονικά, αλλά συμβούλευσε τους ταξιδιώτες να επιβεβαιώσουν την κατάσταση της πτήσης τους, λόγω των καιρικών συνθηκών.