Τρεις Βρετανίδες μετέτρεψαν σε… πάρτι την πτήση τους καθώς δεν είχαν πρόβλημα να περιμένουν τρεις ώρες για την απογείωση.

Οι τρεις κοπέλες βρέθηκαν να ταξιδεύουν ολομόναχες στην πρώτη θέση πτήσης της British Airways από το Γιβραλτάρ στο Λονδίνο, σε ένα άδειο αεροπλάνο 150 θέσεων, ενώ το πλήρωμα τούς αναβάθμισε τα εισιτήρια των μόλις 90 ευρώ που είχαν πάρει σε First Class.

Όλα αυτά γιατί περίμεναν τρεις ολόκληρες ώρες την πτήση τους που είχε καθυστέρηση και δεν προτίμησαν να κάνουν ότι έκαναν οι υπόλοιποι 147 επιβάτες, δηλαδή να πάρουν άλλη ανταπόκριση για τον προορισμό τους.

Οι τρεις Βρετανίδες περίμεναν την πτήση των 5:20 του πρωινού της 18ης Δεκεμβρίου, ακόμα και όταν αυτή άργησε τρεις ώρες.

Μόλις μπήκαν στο αεροπλάνο διαπίστωσαν ότι ήταν… μόνες τους αφού οι υπόλοιποι επιβάτες δεν ήθελαν να περιμένουν. Το τριήμερο ταξίδι στο Γιβραλτάρ τους επιφύλασσε μία… βασιλική επιστροφή με μόλις 90 ευρω πήγαινε – έλα.

Οι δυο κοπέλες το ευχαριστήθηκαν δεόντως καθώς το φαγητό και η σαμπάνια ήταν άφθονα ενώ τράβηξαν φωτογραφίες με το πλήρωμα και μέσα στο πιλοτήριο.