Αν η οργάνωση ενός ταξιδιού σας φαίνεται… βουνό, τα παρακάτω ταξιδιωτικά γραφεία θα σας λύσουν τα χέρια.

Της Βάσιας Μπάκα

Σας αρέσουν τα ταξίδια, αλλά ένας άγνωστος μέχρι πρότινος προορισμός κρύβει μυστικά, που από την πρώτη επίσκεψη είναι αδύνατον να γνωρίζετε, γι’ αυτό χρειάζεστε μία έξτρα… βοήθεια. Τη βοήθεια που ζητάτε μπορείτε να την αναζητήσετε σε επιλεγμένα ταξιδιωτικά γραφεία σε όλη την Ελλάδα, πρόθυμα να σας εξυπηρετήσουν από το κλείσιμο των εισιτηρίων και του ξενοδοχείου σας, μέχρι την ξενάγηση και τις ιδιαίτερες προτιμήσεις και επιθυμίες σας. Είτε πρόκειται για ένα γαμήλιο ταξίδι είτε για ένα επαγγελματικό συνέδριο στο εξωτερικό είτε θέλετε να ταξιδέψετε από την άλλη άκρη της γης μέχρι σε κάποια γειτονική χώρα, εξειδικευμένοι ταξιδιωτικοί σύμβουλοι θα ασχοληθούν προσωπικά μαζί σας, παρέχοντάς σας το ταξιδιωτικό όνειρο που πάντα αναζητούσατε και ποτέ δεν είχατε πραγματοποιήσει.

Joy Tours
Η Joy Tours, με συσσωρευμένη εμπειρία άνω των 40 ετών, έχοντας σταθερά ανοδική πορεία, προσφέρει μια ποιοτική ολοκληρωμένη σειρά από ταξιδιωτικές υπηρεσίες. Απολαύστε οργανωμένες διακοπές σε όλο τον κόσμο με εγγύηση, ασφάλεια, άνεση και χαμηλές τιμές. Είτε επιδιώκετε τις οδικές εκδρομές με πούλμαν είτε τις προγραμματισμένες πτήσεις, ακόμα κι αν προσδοκάτε να συναντήσετε προορισμούς πλούσιους σε πολιτισμό, είτε θέλετε να επιδοθείτε σε αθλητικές δραστηριότητες σε βουνά, θάλασσες ή και ποτάμια, η Joy Τοurs έχει πάντοτε να σας προσφέρει ένα πακέτο προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες προτιμήσεις και επιθυμίες σας. Κάθε εξειδικευμένος ταξιδιωτικός σύμβουλος της Joy Tours ασχολείται προσωπικά μαζί σας, φροντίζοντας τα πάντα για το ταξίδι σας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από αυτό. Η προσωπική φροντίδα είναι η κινητήριος δύναμη της Joy Tours, ο λόγος διαφοροποίησής της από άλλες απρόσωπες ιστοσελίδες και χάρη σε αυτή, έχει καταφέρει να ανέβει τόσο ψηλά.

Cosmorama
Αν για τα πάντα υπάρχει ένας στόχος, τότε για το Cosmorama η τελική επιδίωξη της οργάνωσης ενός ταξιδιού είναι η μετουσίωση του ονείρου σε πραγματικότητα. Το Cosmorama προτίθεται να σας καθοδηγήσει στο να βρείτε το ταξίδι που σας ταιριάζει, να φροντίσει για όλες τις υπηρεσίες που χρειάζεστε και να βρίσκεται δίπλα σας καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Διαθέτει πλούσια και καλοσχεδιασμένα ομαδικά ταξίδια, επιλέγοντας βολικά δρομολόγια, κορυφαία αξιοθέατα, εξαιρετικά ξενοδοχεία, αξιόπιστα μεταφορικά μέσα, πιστοποιημένους τοπικούς ξεναγούς και τους πιο καταρτισμένους και έμπειρους αρχηγούς. Με την πείρα και τις γνώσεις των στελεχών της, μπορεί να σχεδιάσει και να οργανώσει με τον καλύτερο τρόπο το δικό σας προσωπικό ταξίδι, προτείνοντάς σας δραστηριότητες που ταιριάζουν στο δικό σας ιδιαίτερο στυλ, ξενοδοχεία και διαδρομές που θα ικανοποιήσουν και θα κάνουν πραγματικότητα το δικό σας ταξιδιωτικό όνειρο κι όλα αυτά στο budget που εσείς μπορείτε να διαθέσετε.

Mideast Travel Worldwide
Η Mideast Travel Worldwide δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στο χώρο του τουρισμού από το 1983, γεγονός που αποδεικνύεται και από τις βραβεύσεις που έχει λάβει, μεταξύ των οποίων, η διάκριση της για τρεις συνεχόμενες χρονιές (2014, 2015, 2016) ως «Greece’s Leading Destination Management Company» από τα World Travel Awards, τα… οscar της τουριστικής βιομηχανίας. Εκτός των αραβικών προορισμών στους οποίους ειδικεύεται, η Mideast παρέχει ταξίδια σε Σρι Λάνκα, Ινδία, Αμερική και σε πολλές άλλες χώρες, όντας σε θέση, χάρη στο άρτια καταρτισμένο παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών της, να σας «χαρίσει» το ταξίδι των ονείρων σας σε ολόκληρο τον κόσμο. Με μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών που δεν περιορίζεται μόνο στο ταξιδιωτικό κομμάτι, η Mideast είναι σε θέση να καλύψει κάθε ανάγκη των πελατών της, όπως διοργάνωση εκδηλώσεων και γάμων, παροχή concierge υπηρεσιών, οργάνωση εταιρικών συναντήσεων και συνεδρίων, δρώντας πάντοτε με βάση το μότο «We care» και κάνοντας το κάθε αίτημα που λαμβάνει προσωπική υπόθεση.

Pyramis International
Η Pyramis Ιnternational είναι ένας μεγάλος ταξιδιωτικός οργανισμός και παράλληλα, εμπνευστής και δημιουργός επί 38 χρόνια των εκδρομών στις Αραβικές χώρες, όπως Αίγυπτο, Μαρόκο, Ντουμπάι, Ιορδανία και Τυνησία. Η εγγύηση, η ποιότητα και η αξιοπιστία πλαισιώνουν τις εκδρομές της σε όλη την Ευρώπη, την πολυπολιτισμική Ασία και τη μαγευτική Ελλάδα με τα πιο πλούσια προγράμματα σε τιμές ασυναγώνιστων προσφορών. Στην Pyramis Ιnternational, θα βρείτε οργανωμένα, ατομικά ταξίδια και εκδρομές, γαμήλια και επαγγελματικά πακέτα, καθώς και κρουαζιέρες. Ακόμη, με ταχύτητα και ευκολία, μπορείτε να κάνετε κρατήσεις αεροπορικών, ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και ξενοδοχείων online, καθώς και να απολαύσετε τις πλήρεις ταξιδιωτικές υπηρεσίες της, με αποτέλεσμα πολλά αξέχαστα ταξίδια και ανεπανάληπτες εμπειρίες.