Μια τετραμελής οικογένεια σκοτώθηκε όταν το μικρό αεροπλάνο στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη στο δρόμο για ένα χιονοδρομικό κέντρο του Κολοράντο.

Οι σοροί του 44χρονου Eric Falbe, της 34χρονης γυναίκας του Carrie, και των δύο παιδιών τους από προηγούμενο γάμο – η 14χρονη Victoria και η 12χρονη Skylar – βρέθηκαν στα συντρίμμια του αεροπλάνου στην Αριζόνα, την Τρίτη.

Ερευνητές ανακάλυψαν τα πτώματα μέσα στα συντρίμμια από το μονοκινητήριο Cessna 210, που είχε εντοπιστεί βόρεια της Payson στην τραχιά Mogollon Rim.

Το αεροπλάνο συνετρίβη σε μια πτήση από το Scottsdale της Αριζόνα προς το χιονοδρομικό κέντρο του Telluride στο Κολοράντο για τις ετήσιες διακοπές της οικογένειας.

Το αεροπλάνο είχε αναφερθεί ως αγνοούμενο το βράδυ της Δευτέρας.

Ο Σερίφης της Gila County, Adam Shepherd, δήλωσε ότι τα αίτια της συντριβής δεν είναι ακόμα γνωστά.

Το γραφείο του σερίφη επαλήθευσε ότι ο αριθμός στην ουρά του αεροπλάνου συμφωνούσε με τα αρχεία της Ομοσπονδιακής Διοίκησης Αεροπορίας πως είναι ιδιοκτησία του Eric Falbe.

Η τετραμελής οικογένεια πραγματοποιούσε το ετήσιο ταξίδι που έκανε πάντα στις διακοπές των Χριστουγέννων, σύμφωνα με τους συγγενείς.

Η αστυνομία εντόπισε τα συντρίμμια όταν αναζήτησε το σήμα των κινητών τηλεφώνων της οικογένειας.

Ένα ελικόπτερο της αστυνομίας, οι ερευνητές της Air Patrol και ο σερίφης της πολιτείας, εργάστηκαν μαζί για να βρούν το αεροπλάνο.

Οι διασώστες έπρεπε να περπατήσουν περίπου μία ώρα για να φτάσουν στον τόπο της συντριβής.

 

Πηγή: Daily Mail