Ένας 40χρονος, ο οποίος διέπραττε συστηματικά κλοπές από αυτοκίνητα, σε υπαίθρια πάρκινγκ, συνελήφθη επ’ αυτοφώρω, στην περιοχή της Παιανίας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ.

Ειδικότερα, ο 40χρονος, εντοπίστηκε εντός σταθμευμένου οχήματος στο οποίο λίγο νωρίτερα είχε σπάσει το τζάμι παραθύρου της πόρτας του οδηγού. Επιπλέον, κατά μήκος της οδού όπου βρισκόταν το όχημα, διαπιστώθηκε ότι με τον ίδιο τρόπο, είχε παραβιάσει δύο ακόμη αυτοκίνητα.

Στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα τιμαλφή και έγγραφα, τα οποία είχε αφαιρέσει από τα προαναφερθέντα οχήματα.

Από την έρευνα που διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Παιανίας, προέκυψε ότι ο δράστης, από τον περασμένο Μάρτιο, διέπραττε συστηματικά κλοπές από αυτοκίνητα, τα οποία βρίσκονταν σε υπαίθριους χώρους στάθμευσης, κυρίως καταστημάτων, ενώ ιδιαίτερη προτίμηση είχε στα αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στην περιοχή του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών. Από το εσωτερικό τους αφαιρούσε χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, τιμαλφή, έγγραφα και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, έχουν εξιχνιασθεί 26 περιπτώσεις κλοπών.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.