Έχει αρχίσει να… αλλάζει τροπάριο ο αμφιλεγόμενος ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, καθώς το επίσημο ημερολόγιο της χώρας για το 2017 κοσμούν γοητευτικές αεροσυνοδοί!

Αν και σε εμάς δεν προξενεί ιδιαίτερη εντύπωση αυτό, για την σκληροπυρηνική χώρα της Ασίας αποτελεί τεράστιο βήμα, με κύριο γνώμονα βέβαια την προσέλκυση τουριστών καθώς οι κυρώσεις της Δύσης έχουν “γονατίσει” οικονομικά τη χώρα.

Έτσι, οι νέες, όμορφες, καλλίγραμμες και χαμογελαστές αεροσυνοδοί του εθνικού αερομεταφορέα της Βόρειας Κορέας, Air Koryo, φωτογραφήθηκαν για πρώτη φορά στο επίσημο ημερολόγιο της χώρας και μάλιστα με στολές αρκετά αποκαλυπτικές για τα δεδομένα της Β. Κορέας.

Οι αεροσυνοδοί της Air Koryo στις φωτογραφίες, είτε περπατούν ανέμελες στο αεροδρόμιο δίπλα σε χαμογελαστούς πιλότους, είτε σερβίρουν μπύρα σε μπαρ του αεροδρομίου της Πιονγιάνγκ ή ακόμα, απολαμβάνουν το τσάι τους σε καφετέρια ή σερβίρουν τους επιβάτες μέσα σε αεροσκάφος.

Το εξώφυλλο του ημερολογίου γράφει «Ευτυχισμένο το Νέο Έτος» στην αγγλική γλώσσα και έχει την φωτογραφία μιας παρέας χαμογελαστών πιλότων και αεροσυνοδών.