Το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017, η Air France γιόρτασε τις πρώτες πτήσεις του νέου της Boeing 787 με τέσσερα δρομολόγια που έγιναν στην Γαλλία, σε περιοχές – αξιοθέατα της χώρας.

Για αυτές τις μοναδικές πτήσεις, η Air France δημιούργησε ένα πολύ ιδιαίτερο πρόγραμμα προσφέροντας στους πελάτες της και τους λάτρεις της αεροπορίας μια αξέχαστη εμπειρία. Κατά τη διάρκεια της πτήσης, οι επιβάτες που συμμετείχαν σε αυτό το ξεχωριστό γεγονός απόλαυσαν τα Κορυφαία της Air France μέσα στις νέες καμπίνες, όπου τους προσφέρθηκε ένα ειδικά διαμορφωμένο γεύμα που συνοδευόταν από σαμπάνια. Κατά τη διάρκεια της πτήσης δημιουργήθηκε ένα μικρό φιλμάκι και σε όλους τους επιβάτες προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα με τα χρώματα του Dreamliner της Air France.

To Boeing 787 της Air France παίρνει πόζα για τους επιβάτες του

Η ένταξη ενός νέου αεροσκάφους στον στόλο της Air France είναι ένα σημαντικό γεγονός για την ιστορία της εταιρείας. Πιστή στην γαλλική κουλτούρα, η Air France γιόρτασε την άφιξη του πρώτου της Boeing 787 περιστοιχισμένη από ταλαντούχους καλλιτέχνες. Ο πρώτος, ο γνωστός φωτογράφος Sacha Goldberger, έπαιρνε ιδιαίτερες φωτογραφίες των επιβατών έξω από το αεροσκάφος. Τους αποθανάτισε πριν την επιβίβασή τους σε αυτό, παρουσιάζοντάς τους σαν ήρωες μπροστά από το Dreamliner.

Χρησιμοποιώντας το Wi-Fi κατά τη διάρκεια της πτήσης, ορισμένοι από τους πιο εμπνευσμένους Instragrammers που συμμετείχαν στην πτήση, μοιράστηκαν την ξεχωριστή αυτή τους εμπειρία ζωντανά πάνω από τα σύννεφα, μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

H Air France ζήτησε επίσης από τους πελάτες της που συμμετείχαν στις πτήσεις αυτές να μοιραστούν τις φωτογραφίες τους στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μια κίνηση που θα τους δώσει τη δυνατότητα να κερδίσουν μέσα από διαγωνισμό ένα ταξίδι σε Business class για το Μόντρεαλ, που είναι ένας από τους πρώτους προορισμούς του Boeing 787 από την 1η Μαΐου 2017.

Το Patrouille de France αποτίνει φόρο τιμής στο Dreamliner της Air France

Η πρώτη πτήση είχε κρατηθεί για δημοσιογράφους και το προσωπικό της Air France που πέταξε πάνω από την Γαλλία. Κατά τη διάρκεια της πτήσης και πάνω από την περιοχή της Τουλούζης και Albi, η Patrouille de France, η Ακροβατική Φρουρά της Γαλλίας, συνάντησε το νέο αεροσκάφος του στόλου της Air France. Ακολουθώντας την παράδοση, τα Alphajets πέταξαν κάτω από το Boeing 787, αφήνοντας γραμμές κόκκινου, λευκού και μπλε καπνού, τιμώντας τα χρώματα της γαλλικής σημαίας.

Στην πτήση με το Boeing 787 – Τα Καλύτερα της Air France
Για τους επιβάτες της Air France, το Boeing 787 προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα:
-Τις νέες καμπίνες της Air France – “a cocoon in the sky” στην Business class με 30 θέσεις και περισσότερη άνεση για όλους στη νέα Premium Economy (21 θέσεις) και στην Οικονομική καμπίνα (225 θέσεις)
– Σύνδεση Wi-Fi κατά τη διάρκεια της πτήσης προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις και τις συνήθειες των πελατών (από 20MB έως 200MB και σε κόστη που κυμαίνονται από €5 έως €30)
– Περισσότερη άνεση και χώρος στις νέες Premium Economy θέσεις
– Παράθυρα 30% μεγαλύτερα από των αντίστοιχων τύπων αεροσκάφη
– Χαμηλότερο επίπεδο αίσθησης υψομέτρου και αναβαθμισμένο επίπεδο υγρασίας στην καμπίνα για μεγαλύτερη άνεση κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Πολλά λειτουργικά πλεονεκτήματα
Το νέας γενιάς αυτό αεροσκάφος έχει πολλά λειτουργικά πλεονεκτήματα επίσης, που περιλαμβάνουν:
– Μειωμένη κατανάλωση καυσίμων κατά περίπου 20% σε σύγκριση με τα αεροσκάφη προηγούμενης γενιάς, ένα σημαντικό πλεονέκτημα που μειώνει τις επιδράσεις που έχει η αύξηση των τιμών των καυσίμων
– Σημαντική μείωση εκπομπής CO2 (κατά περίπου 20%) καθώς και θορύβου