Ένας “στρεσαρισμένος” εργαζόμενος μπούχτισε τόσο με τη δουλειά του που παραιτήθηκε, ενώ μιλούσε με το αφεντικό του, και στη συνέχεια έσπασε το laptop και το κινητό του.

Ο άνδρας μιλούσε στο τηλέφωνο με τον εργοδότη του στο lounge αναχωρήσεων του αεροδρομίου Heathrow, αλλά όσο συνεχιζόταν η συζήτηση τόσο πιο ταραγμένος γινόταν. Ήταν τόσο έντονος ο διάλογος που ένας συνεπιβάτης του βιντεοσκόπησε τη συζήτηση με το smartphone του.

Στο βίντεο ο άνδρας μπορεί να ακουστεί να λέει: «Αρκετά με αυτή την εταιρεία. Οχι όχι. Δεν πρόκειται να ανέβω σε αυτό το αεροπλάνο Adam. »

Ο άνδρας τότε έριξε μία γροθιά στο laptop του, που ήταν ανοιχτό πάνω σε ένα τραπέζι με αποτέλεσμα η οθόνη να αποκτήσει μία μεγάλη ρωγμή, την ώρα που ο αγανακτισμένος εργαζόμενος συνέχιζε το ξέσπασμά του λέγοντας «Δεν το κάνω, παραιτούμαι».

Ο άνδρας τότε πέταξε το τηλέφωνό του στο πάτωμα και έβαλε το κεφάλι του στα χέρια του όσο οι εμβρόντητοι επιβάτες τον κοιτούσαν.

Το βίντεο έληξε με αξιωματικούς ασφαλείας να πλησιάζουν τον άνδρα, ενώ το βίντεο έγινε viral μόλις δημοσιεύτηκε στο Διαδίκτυο.