Μια γυναίκα αναφέρει σε καταγγελία της πως το ντεκολτέ της υπήρξε ο λόγος που την πέταξαν έξω από ένα αεροπλάνο.

Μια γυναίκα, που τα στοιχεία της δεν έχουν γίνει γνωστά, λέει ότι ενώ καθόταν σε μια πτήση της Spirit Airlines στο Fort Lauderdale, μια αεροσυνοδός της είπε να «καλυφθεί».

Αναφέρει ότι τυλίχθηκε με ένα παλτό, αλλά οι αεροσυνοδοί ακόμη δεν ήταν ικανοποιημένοι, και όταν μια άλλη γυναίκα ήρθε προς υπεράσπισή της, οι δυο τους πετάχτηκαν εκτός αεροπλάνου, στις 30 Ιανουαρίου.

«Δεν είναι καν για τα χρήματα. Βρέθηκα πραγματικά σε δύσκολη θέση” είπε η γυναίκα στο ABC 10.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, τουλάχιστον δύο επιβάτες δημοσίευσαν στο Facebook ότι δύο αεροσυνοδοί πλησίασαν τη γυναίκα και της είπαν ότι «το στήθος της ήταν υπερβολικά εκτεθειμένο».

Καθώς η γυναίκα έβαλε τα κλάματα, μια άλλη γυναίκα πλησίασε για να την υπερασπιστεί.

Η δεύτερη γυναίκα την υπερασπίστηκε και στο Facebook.

«Προσπάθησε να τραβήξει πάνω την μπλούζα της για να καλυφθεί περισσότερο, αλλά οι αεροσυνοδοί εξακολουθούσαν να έρχονται και να της κάνουν παρατηρήσεις δυνατά και με αγένεια, ενώ της είπαν πως “αν δεν μπορεί να καλύψετε το στήθος σας θα βγείτε από το αεροπλάνο”.

Και οι δύο γυναίκες κλήθηκαν να αποβιβαστούν από το αεροσκάφος και η δεύτερη γυναίκα έγραψε ότι κοιμήθηκε στο αεροδρόμιο.

Η μητέρα της πρώτης γυναίκας, Donna Prieto, δήλωσε στα ΜΜΕ ότι: «Η κόρη μου είχε ταπεινωθεί, επειδή [η αεροσυνοδός] της φώναζε».

Η Spirit Airlines, ωστόσο, αναφέρει πως η αποπομπή της γυναίκας από το αεροπλάνο δεν είχε καμία σχέση με το στήθος της.

«Κανείς δεν χάνει την απογείωση, λόγω ενός ντεκολτέ», είπε ο εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας Paul Berry. «Οι άνθρωποι χάνουν αεροπλάνα λόγω συμπεριφοράς».

Η αεροπορική εταιρεία είπε ότι η γυναίκα ήταν σε κατάσταση μέθης και προκαλούσε προβλήματα ενώ οι επιβάτες διαμαρτύρονταν.

Η γυναίκα παραδέχεται ότι ήπιε μια μπύρα πριν την επιβίβασή της, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν μεθυσμένη.

Ο εκπρόσωπος της Spirit Airlines ωστόσο παραδέχεται ότι μια αεροσυνοδός της είπε «Με την ευκαιρία, ίσως θα θέλατε να καλυφθείτε».