Η λετονική αεροπορική εταιρεία airBaltic θα ξεκινήσει μια νέα διαδρομή μεταξύ Ρίγας και Καζάν στις 26 Απριλίου 2017. Το νέο δρομολόγιο θα προσφέρει βολικές επιλογές ταξιδιού για τους ταξιδιώτες από τις χώρες της Βαλτικής και τη Ρωσία.

Ο Wolfgang Reuss, SVP Διαχείρισης Δικτύου της airBaltic δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε το Καζάν στο δίκτυό μας, το οποίο έρχεται να προστεθεί στις άριστες υπηρεσίες μας στη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη στη Ρωσία. Το νέο δρομολόγιο θα ενισχύσει τους επιχειρηματικούς και τουριστικούς δεσμούς μεταξύ Καζάν και Ρίγας, και θα δημιουργήσει νέες βολικές συνδέσεις με τα ευρωπαϊκά και σκανδιναβικά αεροδρόμια”.

Η airBaltic θα πετά από Ρίγα προς Καζάν με 2 πτήσεις την εβδομάδα. Οι επιβάτες θα επιβιβάζονται σε αεροσκάφη Boeing 737 για μια πτήση που θα διαρκεί 2 ώρες και 25 λεπτά. Οι τιμές των one way εισιτηρίων ξεκινούν από 99 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των τελών αεροδρομίου και του κόστους των συναλλαγών.

Ένα πλήρες πρόγραμμα της airBaltic αεροπορικά εισιτήρια μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας στο www.airbaltic.com.

Η airBaltic εξυπηρετεί πάνω από 60 προορισμούς από την έδρα της στη Ρίγα της Λετονίας. Από κάθε έναν από αυτούς τους προορισμούς, η airBaltic προσφέρει βολικές συνδέσεις μέσω Ρίγας στο δίκτυό της που καλύπτει την Ευρώπη, τη Σκανδιναβία και τη Μέση Ανατολή. Επιπλέον, η airBaltic προσφέρει επίσης απευθείας πτήσεις από το Ταλίν και το Βίλνιους.