Μία… περίεργη ιστορία εκτυλίχθηκε την περασμένη Πέμπτη στους ουρανούς πάνω από την Κολωνία, όταν ένα Boeing 777 -300 ER της Jet Airways, με 330 επιβάτες και 15μελές πλήρωμα βρέθηκε να ακολουθείται από δύο γερμανικά μαχητικά Eurofighter Typhoon.

Όπως αναφέρουν ινδικά ΜΜΕ, τη στιγμή που το αεροσκάφος περνούσε από τον εναέριο χώρο της Γερμανίας, δεν απαντούσε στις κλήσεις των υπηρεσιών εδάφους και αυτομάτως κρίθηκε ως ύποπτο για τρομοκρατία.

Όπως αναφέρει το σχετικό πρωτόκολλο, αμέσως η Πολεμική Αεροπορία της Γερμανίας τέθηκε σε συναγερμό και απογειώθηκαν δύο μαχητικά για να αναγνωρίσουν το αεροσκάφος και να διαχειριστούν την κατάσταση.

Τα δύο Eurofighter Typhoon πλησίασαν το Boeing, το αναγνώρισαν και στη συνέχεια όπως αναφέρεται, η επικοινωνία με τις υπηρεσίες εδάφους αποκαταστάθηκε, οπότε και αυτά αποχώρησαν.

Το αεροσκάφος που εκτελούσε το δρομολόγιο από Μουμπάι στο Λονδίνο προσγειώθηκε με ασφάλεια και δίχως άλλο πρόβλημα στον προορισμό του, όμως το πλήρωμα τέθηκε σε προσωρινή διαθεσιμότητα και τελεί υπό έρευνα.

Κι νομίζετε πως εδώ τελείωσε η ιστορία γελιέστε καθώς, όπως αναφέρει η Daily Mail, στο βίντεο που τραβήχτηκε από το περιστατικό, διακρίνεται κάποια στιγμή ένα μαύρο μικρό αντικείμενο να πετά γρηγορότερα από τα υπόλοιπα αεροσκάφη, πράγμα που ξεσήκωσε όλους τους συνωμοσιολόγους του Διαδικτύου.

Αν και πολλοί είναι αυτοί που αναφέρουν πως πιθανότατα πρόκειται για τη σκιά ενός άλλου αεροσκάφους, κάποιοι φαν θεωριών για UFO υποστηρίζουν πως πρόκειται για θέαση ενός ΑΤΙΑ, κάνοντας το συγκεκριμένο βίντεο viral στο Διαδίκτυο.

Την όλη σκηνή κατέγραψε πλήρωμα αεροσκάφους της British Airways που πετούσε σε διαφορετικό ύψος αλλά στην ίδια πορεία με το αεροπλάνο της Jet Airways και δημοσιοποίησε το βίντεο στα social media.