Από το exclusive Arrival Lounge στο Istanbul Ataturk Airport και το “Turkish Airlines Lounge Istanbul” μέχρι τις προηγμένες προσωπικές οθόνες με ενημερωμένες επιλογές, η Turkish Airlines προσπαθεί συνεχώς για τη βελτίωση της βραβευμένης ποιότητας των υπηρεσιών της.

Η Turkish Airlines, η οποία πετάει σε περισσότερους προορισμούς από οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο, εντείνει τις προσπάθειές της για την περαιτέρω βελτίωση της ταξιδιωτικής εμπειρίας των επιβατών της.

Εκτός από τη διεύρυνση του δικτύου της, με το Χάρκοβο (Ουκρανία), το Κόνακρι (Γουινέα), το Πουκέτ (Ταϊλάνδη), το Βορόνεζ και τη Σαμάρα (Ρωσία), οι οποίες αποτελούν τις  τελευταίες προσθήκες αυτού του έτους, η αεροπορική εταιρεία που πραγματοποιεί πτήσεις προς 296 προορισμούς σε 120 χώρες υπερέχει σε προϊόντα και υπηρεσίες, που έχουν σχεδιαστεί για να προάγουν την εμπειρία των επιβατών σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο.

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα των επιβατών που επιλέγουν την Turkish Airlines είναι το exclusive Arrival Lounge στο Istanbul Ataturk Airport, ένας χώρος ξεκούρασης και χαλάρωσης για αυτούς που αναζητούν την άνεση και την αναζωογόνηση αμέσως μετά την προσγείωση.

Προσφέροντας στους ταξιδιώτες ένα θερμό τουρκικό καλωσόρισμα, το Arrival Lounge βρίσκεται σε έναν χώρο 250 τετραγωνικών μέτρων, ενώ η αίθουσα μπορεί να φιλοξενήσει 38 άτομα και είναι ανοιχτή από τις 05:00 π.μ. μέχρι τη 1.00 π.μ.

Με τη λειτουργικότητα και τις ευκολίες που παρέχει, ο χώρος έχει σχεδιαστεί με στόχο την άνεση, επιτρέποντας στους ταξιδιώτες να έχουν πρόσβαση σε όλων των ειδών τα εργαλεία για την επαγγελματική τους δραστηριότητα, καθώς και σε πολλές γαστρονομικές επιλογές, συμπεριλαμβανομένης της παγκοσμίου φήμης τουρκικής κουζίνας. Μία βιβλιοθήκη, τελευταίες εκδόσεις των τοπικών και διεθνών περιοδικών και εφημερίδων, καθώς και πρόσβαση Wi-Fi είναι ανάμεσα στις επιλογές των ταξιδιωτών. Οι επισκέπτες θα βρουν επίσης χώρους χαλάρωσης, εξοπλισμένους με ντους, αποδυτήρια και ένα δωμάτιο σιδερώματος με προσωπικό για να καλύπτει τις ανάγκες τους.

Σε αυτό το lounge έχουν αποκλειστική πρόσβαση οι επιβάτες της Business Class της Turkish Airlines που φθάνουν στην Istanbul και τα μέλη του προγράμματος Elite Plus που ταξιδεύουν στην θέση Economy.

Τα Lounges της Turkish Airlines διαθέτουν τώρα νέους ασύρματους σταθμούς φόρτισης, που επιτρέπουν στους επιβάτες να φορτίζουν τις συμβατές κινητές συσκευές τους μέσω  πρίζας που βρίσκεται στα τραπέζια του Lounge Istanbul, ενώ παράλληλα απολαμβάνουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Οι επιβάτες θα μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν αυτούς τους σταθμούς στο Taksim Sales Office της Turkish Airlines.

Στις υπηρεσίες που άρχισαν να προσφέρονται πρόσφατα από την αεροπορική εταιρεία για να κάνει τη συνολική εμπειρία του ταξιδιού πιο εύκολη για τον ταξιδιώτη είναι και η μεταφορά με λεωφορείο από το Σαν Ντιέγκο στο Λος Άντζελες, για την οποία οι επιβάτες μπορούν να κάνουν κράτηση απευθείας με τον αριθμό του εισιτηρίου και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

  • Το λεωφορείο πραγματοποιεί δρομολόγια μεταξύ του Σαν Ντιέγκο και του Λος Άντζελες από προκαθορισμένα pick-up and drop-off σημεία.
  • Για τους επιβάτες που αναχωρούν από το Λος Άντζελες: Ο επιβάτης θα επιβιβάζεται από το πάρκινγκ του San Diego Zion Market (Διεύθυνση: 7655 Clairemont Mesa Boulevard, San Diego, CA 92111). Η τοποθεσία αποβίβασης είναι το επίπεδο αναχωρήσεων στο Tom Bradley Terminal του αεροδρομίου του Λος Αντζελες (LAX).
  • Για τους επιβάτες που φθάνουν στο Λος Άντζελες: Ο επιβάτης θα επιβιβάζεται στο επίπεδο αφίξεων του Tom Bradley Terminal του αεροδρομίου του Λος Αντζελες (LAX) κάτω από το σήμα της Turkish Airlines. Η τοποθεσία αποβίβασης είναι το πάρκινγκ του San Diego Zion Market (Διεύθυνση: 7655 Clairemont Mesa Boulevard, San Diego, CA 92111) Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.shuttle777.com

Για να μάθετε τα ακριβή δρομολόγια, παρακαλούμε επισκεφθείτε το www.turkishairlines.com, καλέστε στο +90 212 444 0849 ή επισκεφθείτε το τοπικό γραφείο πωλήσεων της Turkish Airlines.