Τη νέα συνεργασία της με τον Όμιλο ΥΓΕΙΑ ανακοίνωσε η Aegean, χάρη στην οποία προσφέρει μοναδικά προνόμια σε όσους συμμετέχουν στο πρόγραμμα Miles+Bonus.

To Miles+Bonus συνεργάζεται με τον Όμιλο ΥΓΕΙΑ, μια από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές Νοσοκομειακές Μονάδες της χώρας μας, με αξιόπιστη παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλού επιπέδου. Αποκλειστικά για τα μέλη του προγράμματος προσφέρονται μοναδικά προνόμια και εκπτώσεις στον Όμιλο ΥΓΕΙΑ. Πιο συγκεκριμένα :

  • Αποκλειστικά για τα  Gold μέλη, προσφέρεται δωρεάν αναβάθμιση δωματίου, βάσει διαθεσιμότητας.
  • Όλα τα μέλη του Miles+Bonus απολαμβάνουν τα προνόμια ΥΓΕΙΑΝΕΤ.

Επωφεληθείτε από τις αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια στο ΥΓΕΙΑ και τη Γενική κλινική ΜΗΤΕΡΑ, στο Παίδων ΜΗΤΕΡΑ, στο ΛΗΤΩ, στο Υγείαnet Αθηνών & στο Περιστέρι και στο Δίκτυο Συνεργαζόμενων Ιατρών στην Αττική και την Υπόλοιπη Ελλάδα, του Ομίλου ΥΓΕΙΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Aegean.

Τα προνόμια αποδίδονται στα μέλη του Miles+Bonus, με την επίδειξη της κάρτας μέλους, κατά την προσέλευσή στο δίκτυο του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, μαζί με την αστυνομική τους ταυτότητα. Οι προσφορές ισχύουν και για τα μέλη της οικογένειας του μέλους (σύζυγος, παιδιά, γονείς). 

Πανελλαδικό Τηλεφωνικό & Συντονιστικό Κέντρο ΥΓΕΙΑΝΕΤ 
Για προγραμματισμό των ραντεβού και γενικές πληροφορίες που αφορούν το Πανελλαδικό Δίκτυο Ιατρών & Διαγνωστικών Κέντρων ΥΓΕΙΑΝΕΤ, επικοινωνήστε με το συντονιστικό κέντρο στο 210 893 1245, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.