Είναι αναμφισβήτητα ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της εποχής μας και σίγουρα ο κορυφαίος Πορτογάλος. Είναι λογικό λοιπόν η Μαδέιρα, η γενέτειρα του Κριστιάνο Ρονάλντο, να θέλει να τον τιμήσει όσο περισσότερο μπορεί, γι’ αυτόμ αποφάσισε να δώσει το όνομά του στο αεροδρόμιο της πόλης.

Παρότι αρκετοί εξέφρασαν τις αμφιβολίες τους για το γεγονός αυτό, καθώς βρίσκουν λίγο υπερβολικό να δίνεται το όνομα ενός εν ζωή αθλητή σε αεροδρόμιο, ο ίδιος δεν φάνηκε να… χαλιέται.

Έτσι λοιπόν το αεροδρόμιο της Μαδέιρα φέρει πλέον το όνομα του CR7, ενώ ο ίδιος ο Πρόεδρος της Πορτογαλίας, Μαρσέλο Ρεμπέλο ντε Σόουζα τίμησε με την παρουσία του την τελετή ονοματοδοσίας.

Εκτός από την ονοματοδοσία ποικίλα σχόλια συγκέντρωσε και η προτομή του Ρονάλντο, η οποία δεν έτυχε ιδιαίτερα καλών κριτικών (δικαίως θα προσθέσουμε εμείς).

 

Κατά την τελετή ονοματοδοσίας, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε: «Φίλοι μου δεν είμαι υποκριτής. Δεν ζήτησα ποτέ αυτή τη μεγάλη τιμή, όμως δεν κρύβω ότι είμαι πολύ χαρούμενος για το γεγονός. Ξέρω ότι κάποιοι δεν είναι χαρούμενοι αυτή την ώρα και δεν βρίσκονται μαζί μας. Όμως θέλω να σας ευχαριστήσω για την τιμή και νιώθω πολύ υπερήφανος και για την χώρα μου και για τη γενέτειρά μου».

Έτσι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο γίνεται ο δεύτερος ποδοσφαιριστής του οποίου το όνομα φέρει ένα ευρωπαϊκό αεροδρόμιο, μετά τον Τζορτζ Μπεστ και το Μπέλφαστ.