Η Turkish Airlines προσφέρει τώρα ειδικά ακουστικά για τους επιβάτες της οικονομικής θέσης στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων

Με στόχο τη συνεχή αύξηση της ικανοποίησης των επιβατών της, η Turkish Airlines προσφέρει τώρα ένα state-of-the-art ζευγάρι ακουστικών για τους επιβάτες της οικονομικής θέσης στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων.

Η νέα υπηρεσία του αερομεταφορέα προσφέρεται από σήμερα σε όλες τις πτήσεις προς ΗΠΑ και από το Μάιο του 2017 σε όλες τις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων της Turkish Airlines.

Οι επιβάτες θα αισθάνονται πιο άνετα με τα υψηλής ποιότητας ακουστικά, που είναι ειδικά σχεδιασμένα για πτήσεις πολλών ωρών. Χρησιμοποιώντας αυτά τα ακουστικά στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων, οι επιβάτες θα μπορούν να απολαμβάνουν χωρίς διακοπή το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας Planet, που περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία από επιλογές για όλες τις προτιμήσεις.

Η Turkish Airlines συνεχίζει να βελτιώνει τις υπηρεσίες της κατά τη διάρκεια της πτήσης για να κάνει τους επιβάτες της να αισθάνονται ξεχωριστοί.