Ένας ευρηματικός μηχανικός έχει μετατρέψει ένα τεράστιο Boeing 727 στο προσωπικό του «κάστρο», όπου ζει εδώ και 15 χρόνια.

Ο 66χρονος Bruce Campbell μετέτρεψε το επιβλητικό τρικινητήριο επιβατικό αεροσκάφος σε ένα ασυνήθιστο σπίτι στη μέση του δάσους έξω από το Πόρτλαντ των ΗΠΑ.

Ο Campbell αγόρασε το αεροπλάνο για 100.000 δολάρια πριν 40 χρόνια, και βάλθηκε να δημιουργήσει ένα από τα πιο ασυνήθιστα «ησυχαστήρια».

Ο ίδιος εξακολουθεί να εργάζεται για να το τελειοποιήσει προσπαθώντας να εγκαταστήσει μια τουαλέτα και να αποκαταστήσει μερικά από τις αρχικά εσωτερικά στοιχεία του αεροσκάφους, όπως καθίσματα και φώτα.

Ο Campbell μένει έξι μήνες τον χρόνο στο αεροπλάνο ενώ περνάει το άλλο μέρος του έτους στην Ιαπωνία, όπου επίσης ψάχνει να αγοράσει και να χρησιμοποιήσει με τον ίδιο τρόπο ένα παλιό Boeing 747.

Ο Campbell ήταν στα είκοσι του, όταν πλήρωσε περίπου 23.000 δολάρια για τα 10 στρέμματα στα οποία βρίσκεται το αεροπλάνο του. Αρχικό σχέδιο του ήταν να δημιουργήσει ένα σπίτι από φορτηγά εμπορευματικών μεταφορών, αλλά στη συνέχεια αποφάσισε πως το αεροπλάνο θα ήταν καλύτερο.

Δείτε φωτογραφίες όπως τις δημοσίευσε η Daily Mail.