Η Turkish Airlines, η καλύτερη αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη για έκτη συνεχόμενη χρονιά, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του Skytrax, φέρνει νέα δεδομένα στην πτήση προκειμένου να εξασφαλίσει για όλους τους επιβάτες ένα ευχάριστο ταξίδι προς τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Turkish Airlines επεκτείνει τις δωρεάν υπηρεσίες Internet κατά τη διάρκεια της πτήσης πέρα από τη Business Class και στους επιβάτες της οικονομικής θέσης που παραδίδουν τα tablet και τα laptop τους κατά την επιβίβασή τους στις πτήσεις προς τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Για όσους επιβάτες προτιμούν να μην αφήνουν τις ηλεκτρονικές συσκευές τους στις βαλίτσες τους στο check-in, η Turkish Airlines προσφέρει μια ξεχωριστή υπηρεσία που παρέχει στους ταξιδιώτες προς τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο, μια ασφαλή μέθοδο μεταφοράς των ηλεκτρονικών συσκευών τους σε έναν ειδικό σημείο στον χώρο αποσκευών του αεροπλάνου. Οι συσκευές μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην πύλη μέχρι την επιβίβαση.

Για να βελτιώσει περισσότερο την άνεση των επιβατών της, η Turkish Airlines προσφέρει επίσης ακουστικά υψηλής ποιότητας στους επιβάτες της οικονομικής θέσης στις πτήσεις μεγάλης διάρκειας. Η νέα αυτή υπηρεσία θα ισχύσει άμεσα για όλες τις πτήσεις προς ΗΠΑ, καθώς και για όλες τις άλλες πτήσεις μεγάλων αποστάσεων της Turkish Airlines από τον Μάιο του 2017. Οι επιβάτες θα αισθάνονται πιο άνετα με τα ακουστικά υψηλής ποιότητας που είναι ειδικά σχεδιασμένα για πτήσεις πολλών ωρών. Τα άνετα ακουστικά με την υψηλή ποιότητα ήχου θα επιτρέπουν στους επιβάτες να απολαμβάνουν χωρίς διακοπή το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας, Planet, που προσφέρει χιλιάδες ώρες μουσικής και κινηματογραφικής εμπειρίας.