«Θύματα» της United Airlines υπήρξε ένα ζευγάρι που ταξίδευε στην Κόστα Ρίκα για να παντρευτεί καθώς τους απομάκρυναν από την πτήση επειδή έκατσαν… τρεις θέσεις πιο μπροστά.

Όπως αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ, το απόγευμα του Σαββάτου ο Michael Hohl και η Amber Maxwell επιβιβάστηκαν σε πτήση της United στο Χιούστον για να πάνε στην Κόστα Ρίκα προκειμένου να παντρευτούν.

Το ζευγάρι ήταν οι τελευταίοι επιβάτες που επιβιβάστηκαν στο αεροσκάφος και μη θέλοντας να ξυπνήσουν τον επιβάτη που κοιμόταν στη θέση τους κάθισαν σε δύο άλλες θέσεις, τρεις σειρές πιο μπροστά μιας και το αεροπλάνο είχε αρκετές θέσεις άδειες.

«Δεν το θεωρήσαμε σημαντικό καθώς δεν ήταν ότι μετακινηθήκαμε σε καθίσματα της Πρώτης Θέσης, αλλά μερικές θέσεις πιο μπροστά» δήλωσε ο Michael Hohl.

Σύμφωνα με τα διεθνή δημοσιεύματα, οι αεροσυνοδοί τους ζήτησαν να επιστρέψουν στις θέσεις τους, κάτι που έκαναν, ενώ στη συνέχεια, το προσωπικό ασφαλείας τους είπε να κατέβουν από το αεροπλάνο, λέγοντας τους ότι αποτελούν πρόβλημα για την ασφαλή διεξαγωγή της πτήσης αλλά και για την ασφάλεια των υπόλοιπων επιβατών.

Όπως αναφέρει η United, οι θέσεις που επέλεξε το ζευγάρι να κάτσει ήταν Economy Premium και όχι Economy, ενώ οι εντολές από το πλήρωμα να επιστρέψουν στις θέσεις τους ήταν επανειλημμένες, κάτι που το ζευγάρι αρνείται.