Αυτό το καλοκαίρι η Alitalia προσφέρει απευθείας καθημερινή σύνδεση μεταξύ δύο πόλεων εκτός Ιταλίας: Αθήνα – Τελ Αβίβ.

Οι τιμές των εισιτηρίων της νέας αυτής πτήσης ξεκινούν από €98 για αγορές μέχρι 16 Ιουνίου 2017, για ταξίδια με επιστροφή στην οικονομική θέση από 04 Σεπτεμβρίου μέχρι 15 Δεκεμβρίου 2017.

Επιπλέον, κατά την καλοκαιρινή περίοδο του 2017, η Alitalia θα πραγματοποιεί 68 εβδομαδιαίες πτήσεις από επτά ελληνικούς προορισμούς προς την Ιταλία. Η Ιταλική Εταιρεία θα συνδέει τα έξι ακόλουθα ελληνικά αεροδρόμια της Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Ρόδου, Ηρακλείου, Μυκόνου και Σαντορίνης με το αεροδρόμιο Fiumicino Ρώμης, καθώς επίσης το αεροδρόμιο Linate του Μιλάνου με την Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα, Ρόδο, Ηράκλειο, Μύκονο και Σαντορίνη.

Επίσης, από τις 31 Οκτωβρίου, η Alitalia θα συνδέει τη Ρώμη με τις Μαλδίβες με απευθείας πτήση που θα πραγματοποιείται τρεις φορές την εβδομάδα. Οι τιμές των εισιτηρίων για Μαλδίβες, με αναχώρηση από Αθήνα και άνετη ανταπόκριση στο Fiumicino Ρώμης, ξεκινούν από €799 με επιστροφή στην οικονομική θέση.

Το πρόγραμμα πτήσεων και υπηρεσιών της Alitalia συνεχίζεται κανονικά, σύμφωνα με τον προγραμματισμό. Τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί είναι πλήρως χρησιμοποιήσιμα και όλες οι μελλοντικές πτήσεις είναι διαθέσιμες για κρατήσεις και αγορές από τα συνήθη κανάλια πώλησης, όπως για παράδειγμα τα πρακτορεία ταξιδίων.

Τα μέλη του προγράμματος τακτικών επιβατών MilleMiglia της Alitalia, καθώς και οι επιχειρήσεις που έχουν εγγραφεί στο BusinessConnect της Alitalia – το πρόγραμμα κινήτρων που επιτρέπει σε μία εταιρεία να κερδίζει μίλια κάθε φορά που οι υπάλληλοί της ταξιδεύουν με την Alitalia για επαγγελματικό σκοπό – μπορούν να συνεχίζουν να κερδίζουν και να εξαργυρώνουν μίλια σε πτήσεις και υπηρεσίες της Εταιρείας.