Η Croatia Airlines συνεχίζει και φέτος τις πτήσεις της για τη θερινή περίοδο, από την Αθήνα για το Ντουμπρόβνικ, το Ζάγκρεμπ και το Σπλιτ.

Οι πτήσεις της Croatia Airlines από και προς την Αθήνα, για το Ντουμπρόβνικ και το Ζάγκρεμπ, θα έχουν διάρκεια ως τις 28 Οκτωβρίου 2017. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει έξι πτήσεις την εβδομάδα, καθημερινά εκτός Παρασκευής, για την περίοδο αιχμής μέχρι 11 Οκτωβρίου και στη συνέχεια τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις μέχρι τις 28 Οκτωβρίου. Παράλληλα, η εταιρεία συνδέει με απευθείας πτήση την Αθήνα με το Σπλιτ, κάθε Σάββατο, μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να γνωρίσουν όλη την Κροατία, ξεκινώντας το ταξίδι από το Ζάγκρεμπ με επιστροφή από το Ντουμπρόβνικ ή το Σπλιτ και το αντίστροφο.

Η Croatia Airlines προσφέρει εισιτήρια μετ’ επιστροφής από Αθήνα για τους τρεις προορισμούς, σε ειδικές τιμές για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας www.croatiaairlines.com ή μέσω των ταξιδιωτικών πρακτορείων.

Επιπλέον, η εταιρεία ενισχύει την ηγετική περιφερειακή της θέση με την εισαγωγή τεσσάρων νέων απευθείας πτήσεων από το Ζάγκρεμπ. Από τον Μάιο, η Croatia Airlines συνδέει απευθείας, με τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις, το Ζάγκρεμπ με τη Στοκχόλμη, το Ελσίνκι και το Βουκουρέστι. Επίσης, συνδέει το Ζάγκρεμπ με το Όσλο, δύο φορές την εβδομάδα.

Κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, η Croatia Airlines εκτελεί απευθείας πτήσεις προς 39 προορισμούς σε 24 χώρες της Ευρώπης.