Η Hong Kong Airlines βραβεύτηκε στα World Airline Awards 2017 της Skytrax με βαθμολογία 4 αστέρων, κάνοντας άλμα από το Νο 29 στο Νο 24, και αποτελώντας την μοναδική αεροπορική εταιρεία με βάση το Χονγκ Κονγκ, που σημείωσε πρόοδο στην κατάταξη αυτής της χρονιάς.

Η εταιρεία πήγε και ένα βήμα παραπέρα, κερδίζοντας τη δεύτερη θέση στις “Καλύτερες Περιφερειακές Αερογραμμές παγκοσμίως“, αποδεικνύοντας τη συνεχή βελτίωση της.

Ο Αντιπρόεδρος της Hong Kong Airlines, Tang King Shing, κλήθηκε να παραλάβει το βραβείο εκ μέρους της εταιρείας, σε τελετή που διοργάνωσε η Skytrax στο Air Show 2017 στο Παρίσι.

Ο Tang King Shing δήλωσε: «Η Hong Kong Airlines θα κάνει σύντομα το δικό της ντεμπούτο στη Βόρεια Αμερική προσθέτοντας τη νέα πτήση στο Βανκούβερ του Καναδά από τις 30 Ιουνίου. Οι αεροπορικές εταιρείες του Χονγκ Κονγκ είναι ενθουσιασμένες που φέρνουν την ποιοτική μας υπηρεσία σε μια αγορά πέρα ​​από τo δυτικό Ειρηνικό Ωκεανό. Τα τελευταία χρόνια εξερευνούμε ενεργά διεθνείς αγορές συμπεριλαμβανομένων προορισμών στη Βόρεια Αμερική, ακόμη στην Ευρώπη. Εντωμεταξύ, δείχνουμε ενδιαφέρον για την καινοτομία και για τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας. Είμαστε σίγουροι ότι με τις υπηρεσίες μας θα προσελκύσουμε περισσότερους πελάτες τον Ιούλιο, όταν το ολοκαίνουριο VIP σαλόνι μας στο Midfield Concourse στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ τεθεί σε λειτουργία».

Ο Αντιπρόεδρος της Hong Kong Airlines συμπλήρωσε: «Επιπλέον, το πρώτο μας airbus A350 θα ενταχθεί στον στόλο τον Αύγουστο, υποστηρίζοντας τη δρομολόγηση περισσότερων μακρινών διαδρομών».

«Η Hong Kong Airlines βραβεύεται από τη Skytrax με 4 αστέρια από το 2011 και έχει προσκληθεί να τα λάβει στην τελετή παρουσίασης για τρία συνεχή έτη, ως αναγνώριση των εξαιρετικών υπηρεσιών της. Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό που κερδίζουμε ξανά την αναγνώριση 4 αστέρων, αυτή τη χρονιά. Εκ μέρους της εταιρείας, εγώ θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου στους επιβάτες και τους συνεργάτες της βιομηχανίας που μας υποστήριξαν καθ ‘όλη τη διάρκεια, καθώς και τη διαπίστευση από τη Skytrax», συνέχισε ο Tang King Shing.

Ο Edward Plaisted, ο Πρόεδρος της Skytrax, συνεχάρη τη Hong Kong Airlines για την εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα στις περιφερειακές αεροπορικές εταιρείες στο Δυτικό Ειρηνικό Ωκεανό καθώς και σε άλλες διεθνείς αγορές. Εξέφρασε ακόμη την εμπιστοσύνη του στην παγκόσμια επέκταση της αεροπορικής εταιρείας, η οποία ενδυναμώνεται από μια σειρά επερχόμενων κινήσεων, συμπεριλαμβανομένης της νέας σύνδεσης του Βανκούβερ και της εισαγωγής του A350.