Από τις 26 Ιουνίου, μια μοναδική αμερικανική Cadillac με τα χρώματα της Lufthansa, κυκλοφορεί στους δρόμους της Αθήνας.

Το εντυπωσιακό ρετρό αυτοκίνητο θα σταθμεύει σε διάφορα σημεία της Αττικής, και οι περαστικοί θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί του και παράλληλα να συμμετέχουν στον διαγωνισμό “Lufthansa loves America”. Ένας τυχερός που θα αναδειχθεί μετά από κλήρωση θα κερδίσει δύο εισιτήρια μετ’ επιστροφής προς έναν από τους 25 προορισμούς της Lufthansa στη Βόρεια Αμερική.

Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό, αφού συμπληρώσουν τα στοιχεία τους ηλεκτρονικά σε tablets που θα τους παρέχει η ομάδα της Lufthansa θα πρέπει να απαντήσουν σε ένα quiz ερωτήσεων σχετικά με τις ταξιδιωτικές προτιμήσεις τους και τα ενδιαφέροντά τους.

Με βάση τις απαντήσεις η Lufthansa θα προτείνει στον κάθε διαγωνιζόμενο τον ιδανικό για αυτόν ταξιδιωτικό προορισμό στη Βόρεια Αμερική. Με την υποβολή των απαντήσεων οι συμμετέχοντες μπαίνουν αυτομάτως στην κλήρωση για δύο αεροπορικά εισιτήρια μετ‘επιστροφής προς τον προορισμό που ανέδειξε το αποτέλεσμα του quiz και λαμβάνουν δώρο ένα pin (καρφίτσα) με αυτόν τον προορισμό.

Αν δεν καταφέρει κάποιος να συναντήσει την Cadillac της Lufthansa στους δρόμους της Αθήνας μπορεί να λάβει μέρος στον διαγωνισμό μέσω της ιστοσελίδας lufthansalovesamerica.gr. Στο site του διαγωνισμού έχουν επίσης αναρτηθεί όλα τα σημεία της Αττικής (τοποθεσία, ημερομηνία, ώρα) που θα σταθμεύσει το εντυπωσιακό αυτοκίνητο, ενώ σε συνεργασία με τον ραδιοφωνικό σταθμό RockFM 9.69 και τον μουσικό παραγωγό Αλέξανδρο Βραχωρίτη, το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Ιουλίου, η Cadillac της Lufthansa θα βρίσκεται στο Rock Wave Festival.

Ο διαγωνισμός για τα δύο εισιτήρια μετ’επιστροφής προς έναν από τους 25 προορισμούς του δικτύου της Lufthansa στη Β. Αμερική θα είναι ενεργός μέχρι τις 10 Ιουλίου. Το όνομα του τυχερού νικητή θα ανακοινωθεί στις 11 Ιουλίου ζωντανά στην εκπομπή του Αλέξανδρου Βραχωρίτη, στον Rock FM, μεταξύ 09:00 και 10:00.