Aίτηση για τη συμμετοχή της στο Διεθνές Συμβούλιο Βιομηχάνων και Επιχειρηματιών (ILAC) κατέθεσε η αεροπορική εταιρεία του ομίλου Μουζενίδη, Ellinair.

Η απόφαση αυτή ήλθε ως συνέπεια της ανάπτυξης της εταιρείας η οποία έχει αναβαθμίσει τη κλίμακα δραστηριοποίησής της στη διεθνή αγορά αερομεταφορών καθώς και της ανάγκης για ανάπτυξη σε νέους τομείς που άπτονται του τουρισμού, των επιχειρήσεων και της πολιτισμικής αλληλεπίδρασης διανοίγοντας νέες προοπτικές στα ταξίδια αναψυχής στη Μεσόγειο και την Ελλάδα.

Το Διεθνές Συμβούλιο Βιομηχάνων και Επιχειρηματιών είναι μη κυβερνητικός οργανισμός που ενοποιεί τις εθνικές ενώσεις βιομηχάνων και επιχειρηματιών από 27 χώρες της Ευρώπης και της Ασίας καθώς και περισσότερους από 200 συνεργαζόμενους οργανισμούς και εταιρείες.

Η συνεργασία της Ellinair θα της επιτρέψει να συμμετάσχει σε μια αποτελεσματική διεθνή πλατφόρμα η οποία φέρνει σε επαφή αντιπροσώπους επιχειρήσεων, ακαδημαϊκούς, ειδικούς και μεγάλες πολιτικές προσωπικότητες με σκοπό τη διαπραγμάτευση για τις καλύτερες οικονομικές λύσεις στη διεθνή επιχειρηματική συνεργασία και εφαρμογή νέων επικερδών πρότζεκτ.