Μια σειρά αλλαγών εγκαινιάζει η Etihad Airways, με βάση τα σχόλια των επιβατών της.

Ο αερομεταφορέας θα τροποποιήσει την πολιτική του αναφορικά με την υπηρεσία σοφέρ, μετά από αναθεώρηση της χρήσης από τους premium επισκέπτες σε όλες τις μεγάλες αγορές. Η υπηρεσία σοφέρ θα συνεχίσει να προσφέρεται δωρεάν στη βάση της Εtihad Airways στο Άμπου Ντάμπι και θα γίνεται επί πληρωμή σε ανταγωνιστικές τιμές για όλες τις άλλες πόλεις. Οι αλλαγές θα εφαρμοστούν από τις 3 Ιουλίου 2017.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας για τη βελτίωση των υπηρεσιών προς τους ταξιδιώτες, ο αερομεταφορέας θα επεκτείνει τη δυνατότητα επί πληρωμή υπηρεσίας μεταφοράς στο αεροδρόμιο σε όλους τους πελάτες και σε όλες τις θέσεις και θα προσφέρει στα μέλη του Etihad Guest τη δυνατότητα να κερδίζουν μίλια στις κρατήσεις σοφέρ.

Οι επισκέπτες που ταξιδεύουν στη “The Residence” που είναι διαθέσιμη στο Airbus A380 θα συνεχίσουν να λαμβάνουν δωρεάν υπηρεσίες σοφέρ σε όλους τους προορισμούς του A380 – Άμπου Ντάμπι, Λονδίνο, Παρίσι, Σίδνεϋ και Νέα Υόρκη.

Τα εισιτήρια της Πρώτης και Διακεκριμένης Θέσης που εκδόθηκαν πριν τις 3 Ιουλίου 2017 δεν θα επηρεαστούν από αυτές τις αλλαγές και θα λάβουν δωρεάν την υπηρεσία σοφέρ στους προορισμούς όπου είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή.

Ο Mohammad Al Bulooki, Executive Vice President Commercial της Etihad Airways, δήλωσε: «Η Etihad Airways διαρκώς αναζητά τρόπους βελτίωσης της πολύτιμης πρότασής της προς τους πελάτες της, εστιάζοντας στις υπηρεσίες που είναι πιο σημαντικές για αυτούς. Αυτή η αλλαγή τίθεται σε εφαρμογή καθώς ο αερομεταφορέας επιδιώκει να εξελίξει τα προϊόντα του και ενώ συνεχίζει να ανταποκρίνεται σε μεμονωμένες απαιτήσεις πελατών. Μετά από μια αξιολόγηση, οι υπηρεσίες σοφέρ που προσφέρουμε θα τροποποιηθούν παγκοσμίως, με εξαίρεση το Άμπου Ντάμπι, όπου υπάρχει μεγάλος αριθμός χρηστών της υπηρεσίας.

«Πολλοί πελάτες προτιμούν να διαχειρίζονται μόνοι τους τον τρόπο μεταφοράς τους. Η απόφαση της Etihad Airways να αλλάξει την προσφορά της, εφαρμόστηκε προκειμένου να προσφέρει περισσότερες επιλογές και να διασφαλίσει πως οι τιμές θα παραμείνουν όσο το δυνατόν χαμηλότερες και ανταγωνιστικές, διατηρώντας παράλληλα τις καλύτερες υπηρεσίες προς όλους τους πελάτες, σε όλες τις θέσεις».

Η Etihad Airways θα προσφέρει επίσης στους επισκέπτες της Οικονομικής θέσης πρόσβαση στον αυξανόμενο αριθμό lounges ανά τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Premium Lounges στο Άμπου Ντάμπι, Λονδίνο, Μάντσεστερ, Δουβλίνο, Παρίσι, Ουάσιγκτον, Νέα Υόρκη, Σίδνεϋ, Μελβούρνη και Λος Άντζελες .

Ο κ. Al Bulooki πρόσθεσε σχετικά: «Στο έδαφος, οι καλεσμένοι της διακεκριμένης θέσης μπορούν να απολαύσουν δωρεάν πρόσβαση στα εξαιρετικά lounges της Etihad Airways. Δίνοντας στους πελάτες της Οικονομικής θέσης τη δυνατότητα πρόσβασης επί πληρωμή, η αερογραμμή προσφέρει πλέον τις αίθουσες αναμονής σε όλους όσους επιθυμούν να απολαύσουν τις βραβευμένες παροχές της».

Οι επιβάτες της Διακεκριμένης Θέσης μπορούν τώρα επί πληρωμή να έχουν πρόσβαση στο πολυτελές First Class Lounge & Spa όταν αναχωρούν ή ταξιδεύουν μέσω Άμπου Ντάμπι.