Ο Curt von Badinski, μηχανολόγος- μηχανικός και συνιδρυτής μιας τεχνολογικής εταιρείας με έδρα το Σαν Φρανσίσκο, πηγαίνει καθημερινά στη δουλειά του με αεροπλάνο.

Ο άνδρας, πέντε ημέρες την εβδομάδα, σηκώνεται στις 5 το πρωί ξεκινά από το Λος Άντζελες και οδηγεί μια απόσταση 15 λεπτών με το αυτοκίνητο για να μεταβεί στο αεροδρόμιο Bob Hope Burbank. Από εκεί μπαίνει σε μία πτήση 90 λεπτών για το Όκλαντ, που βρίσκεται 568 χιλιόμετρα βορειοδυτικά.

Φτάνει στο γραφείο περίπου στις 08:30 και αποχωρεί από αυτό στις 17:00 για να μεταβεί στο αεροδρόμιο που θα τον μεταφέρει πίσω στο σπίτι του δηλαδή κατά τις 21:00. Πάντως, όπως γράφει το BBC, η αγάπη του για τη δουλειά του δεν του αφήνει ίχνος δυσαρέσκειας.

Καταβάλλοντας κάθε μήνα 2.300 δολάρια και μπορεί να έχει πρόσβαση σε απεριόριστες πτήσεις σε μονοκινητήριο αεροσκάφος με στροβιλοκινητήρα. Έχοντας υποβληθεί σε έλεγχο ιστορικού, ο Badinski μπορεί να παρακάμψει το κεντρικό τερματικό σταθμό, να παρακάμψει τις συνήθεις διαδικασίες ασφαλείας και να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο μέσα σε λίγα λεπτά αφότου βγει από από το πάρκινγκ. Φυσικά, μόλις βρεθεί στο αέρα εκμεταλλεύεται το χρόνο μέχρι την προσγείωση για να τακτοποιήσει τις τρέχουσες υποχρεώσεις του και μόλις επιτέλους προσγειωθεί, τον περιμένει ένα υβριδικό όχημα plug-in στο αεροδρόμιο του Όκλαντ για το ταξίδι στο Σαν Φρανσίσκο.

«Δικαιολογώ μια μετακίνηση έξι ωρών καθώς έχω την ικανότητα να έχω όλα τα πράγματα που θέλω», εξηγεί. «Πάντα ανυπομονώ να ξεκινήσει η μέρα μου».