Τι πρέπει να αφήνετε στην ντουλάπα ή στην αποσκευή σας, όταν ταξιδεύετε με αεροπλάνο; Κάντε τα ταξίδια σας πιο “άνετα” με το σωστό ντύσιμο, αποφεύγοντας τις παρακάτω επιλογές:

Περίπλοκα items

Πρέπει να σκέφτεστε ότι ενδεχομένως θα κάθεστε αρκετές ώρες και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάτε το ότι η τουαλέτα του αεροπλάνου είναι μικρή. Καλό είναι επίσης οι γυναίκες, να αποφύγετε να φορέσετε κοντή φούστα ή φόρεμα γιατί δεν θα νιώθετε καθόλου άνετα.

Καλοκαιρινά ρούχα

Ακόμα και στον πιο εξωτικό προορισμό να πηγαίνετε, πρέπει να θυμάστε τη χαμηλή θερμοκρασία που θα έχει το αεροπλάνο. Προτιμήστε κάτι πιο ζεστό για την διάρκεια του ταξιδιού, και αφήστε τα καλοκαιρινά σας ρούχα στη βαλίτσα.

Υφασμάτινα ρούχα που προκαλούν φαγούρα

Μην επιλέξετε υφασμάτινα που μπορεί να προκαλέσουν φαγούρα. Θα σας ενοχλεί πολύ στο αεροπλάνο. Οι διακυμάνσεις της θερμοκρασίας κάνουν το δέρμα ευαίσθητο και αυτά τα ρούχα γίνονται ακόμα πιο άβολα απ’ ότι είναι κανονικά.

Άβολα παπούτσια

Αποφύγετε στα στενά παπούτσια γιατί η πίεση του αεροπλάνου θα κάνει τα πράγματα χειρότερα. Ειδικά οι γυναίκες οπωσδήποτε, πρέπει να αποφεύγουν τα ψηλοτάκουνα.

Οποιοδήποτε έντονο άρωμα

Επιλέξτε ένα πολύ ελαφρύ άρωμα ή περιμένετε να φτάσετε στον προορισμό σας για να βάλεις απ’ το αγαπημένο σας, ώστε να μην προκαλέσετε δυσφορία στους συνεπιβάτες σας.