Τους πρώτους προορισμούς για την καλοκαιρινή περίοδο του 2018, ανακοινώνει η αεροπορική εταιρεία της Λετονίας, airBaltic.

Το επόμενο καλοκαίρι η airBaltic θα προσθέσει πάνω πέντε νέους προορισμούς στον χάρτη διαδρομής της, από τις 27 Μαρτίου 2018.

Ο Wolfgang Reuss, Διευθύνων Σύμβουλος της AirBaltic, αναφέρει: «Μέχρι στιγμής το 2017 ήταν ένα εξαιρετικό έτος για την airBaltic καθώς ήδη επτά ολοκαίνουργια αεροσκάφη Bombardier CS300 έχουν προστεθεί με επιτυχία στο στόλο μας, εξυπηρετώντας μια αυξανόμενη οικογένεια πελατών. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε την πρώτη ματιά της πρόβλεψης του τρόπου με τον οποίο θα εξεταστεί το 2018, ανακοινώνοντας μια ευρύτερη επιλογή προορισμών που οι πελάτες μας ζήτησαν για το επόμενο καλοκαίρι. Η επέκταση του δικτύου αποτελεί βασικό τμήμα του επιχειρηματικού μας σχεδίου Horizon 2021 που μας επιτρέπει να βελτιώσουμε περαιτέρω τις συνδέσεις μεταξύ της περιοχής της Βαλτικής και του υπόλοιπου κόσμου».

Κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του 2017, η airBaltic έχει μεταφέρει συνολικά 1.565.462 επιβάτες σε όλο το δίκτυό της, που καλύπτει την Ευρώπη, τη Σκανδιναβία, τη Ρωσία, την ΚΑΚ και τη Μέση Ανατολή, και αποτελεί το δεύτερο υψηλότερο αριθμό επιβατών στην ιστορία της αεροπορικής εταιρείας. Η βελτιωμένη συνδεσιμότητα, τα αποδοτικά αεροσκάφη και η χαμηλού κόστους βάση δεδομένων της airBaltic θα επιτρέψουν τη συνέχιση της επέκτασής της ως Νο1 αερομεταφορέα της περιοχής της Βαλτικής, όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Για την καλοκαιρινή περίοδο του 2018, η airBaltic έχει προσθέσει τη Μάλαγα (Ισπανία), τη Λισαβόνα (Πορτογαλία), το Σπλιτ (Κροατία), το Μπορντό (Γαλλία) και το Γκντανσκ (Πολωνία).

Περισσότεροι νέοι προορισμοί θα ανακοινωθούν στο μέλλον. Ένα πλήρες πρόγραμμα των πτήσεων airBaltic μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.airbaltic.com.