Η Emirates, ανακοινώνει νέες τιμές για την ελληνική αγορά και τους επιβάτες που πετούν από Αθήνα για Νέα Υόρκη.

Η προσφορά ξεκίνησε στις 26 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται 30 Σεπτεμβρίου 2017. Οι Έλληνες επιβάτες που θα κλείσουν τη πτήση τους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα μπορούν να ταξιδέψουν στη Νέα Υόρκη από 399 ευρώ στην Οικονομική Θέση και 2.029 ευρώ στη Business Class.

Η Emirates έχει ως στόχο, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, να προσφέρει συνεχώς, μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες σε όλο και περισσότερους πελάτες. Αυτή η νέα προσφορά θα δώσει τη δυνατότητα σε ακόμα περισσότερους επιβάτες που ταξιδεύουν από και προς την Ελλάδα, να ανακαλύψουν τη Νέα Υόρκη και να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει η Emirates, πετώντας στον προορισμό των ονείρων τους, σε εκπληκτικές τιμές.

Οι ταξιδιώτες, όπως σημειώνει η αεροπορική εταιρεία, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν χαλαρές βόλτες στο Σέντραλ Παρκ, να γευθούν τα πιο αυθεντικά bagels του κόσμου, να ανακαλύψουν το Μπρούκλιν με τους καλλιτέχνες, τους stand-up κωμικούς και τον μποέμικο τρόπο ζωής του, να επισκεφθούν τα κινηματογραφικά σετ που γυρίστηκαν εμβληματικές ταινίες και να μάθουν περισσότερα για την πόλη που έχει εμπνεύσει σπουδαίους καλλιτέχνες του 20ου αιώνα.

Οι επιβάτες μπορούν να κλείσουν το εισιτήριο τους από τις 26 Σεπτεμβρίου έως και τις 30 Σεπτεμβρίου, έχοντας τη δυνατότητα να ταξιδέψουν στη Νέα Υόρκη από τις 29 Σεπτεμβρίου έως και τις 15 Δεκεμβρίου του 2017 και από τις 29 Δεκεμβρίου 2017 έως και τις 30 Ιουνίου του 2018.

Η Emirates διαθέτει τη μοναδική, καθημερινή απευθείας πτήση που συνδέει αεροπορικά την Ελλάδα με τις ΗΠΑ, όλο το χρόνο. Με την ταξιδιωτική εμπειρία στην Οικονομική Θέση να είναι αισθητά αναβαθμισμένη, η Emirates προσκαλεί τους επιβάτες να ταξιδέψουν από την Αθήνα στη Νέα Υόρκη απευθείας και να απολαύσουν υψηλές υπηρεσίες άνεσης και προσιτής πολυτέλειας. Όλοι οι ταξιδιώτες μπορούν να καθίσουν, να χαλαρώσουν και να απολαύσουν περισσότερα από 2.500 κανάλια της βραβευμένης υπηρεσίας ψυχαγωγίας, γκουρμέ γεύματα, εμπνευσμένα από την περιοχή στην οποία ταξιδεύουν, αλλά και να ενημερώσουν τους λογαριασμούς τους στα Social Media, κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Σημειώνεται ότι ο στόλος της Emirates αποτελείται αποκλειστικά από Airbus A380 και Boeing 777. Παράλληλα προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες στους πελάτες της, όπως ψυχαγωγία εν πτήσει, με το 100% video on demand με περισσότερα από 2.500 κανάλια, μέσα από το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας ice.