Βρετανίδα αεροσυνοδός, απολύθηκε από την British Airways εξαιτίας ενός βίντεο snapchat που την έδειχνε να σχολιάζει τους Νιγηριανούς επιβάτες της εταιρείας κοροϊδεύοντας την προφορά τους και τα “τεράστια πέη” τους.

Όπως ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία, το άσεμνο βίντεο της Joanne Wickenden δεν θα μπορούσε φυσικά να γίνει ανεκτό, επισημαίνοντας ότι απαιτεί από τις αεροσυνοδούς της άψογο επαγγελματισμό και ευπρέπεια.

Η αεροσυνοδός ισχυρίστηκε ότι «απλώς αστειευόταν» και ότι σε καμία περίπτωση «δεν είναι ρατσίστρια». Ωστόσο, μετά από μια συνάντηση της εταιρείας με την νεαρή, της οποίας το βίντεο έγινε viral με χιλιάδες κοινοποιήσεις στα social media, αποφασίστηκε η απόλυσή της.

«Μου την έστησε μια άλλη αεροσυνοδός της British Airways . Με μια άλλη κοπέλα, με ενθάρρυναν να πω πράγματα μπροστά την κάμερα. Με τράβηξαν με τα κινητά τους και έστειλαν το βίντεο σε φίλους τους», είπε η νεαρή αεροσυνοδός στην Daily Mail, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από το βίντεο με τίτλο «Δεν την “παλεύω” σε αυτήν την πτήση».

Η πρώην πλέον αεροσυνοδός, δήλωσε ότι μετά από αυτό το συμβάν δεν θα αναζητήσει εργασία σε άλλη αεροπορική εταιρεία, αφού απογοητεύτηκε από τον κλάδο.

https://www.youtube.com/watch?v=h2dShhk6k_8