Περισσότερες ευκαιρίες να αυξήσετε των αριθμό των μιλιών σας, και να επωφεληθείτε από τα προνόμια που προσφέρουν οι συνεργασίες του Miles+Bonus στη Χίο, ανακοινώνει η Aegean. 

Χάρη στις συνεργασίες του Miles+Bonus με 5 ξενοδοχεία στη Χίο, μπορείτε να κερδίζετε μίλια εξαργύρωσης με κάθε σας διανυκτέρευση αλλά και να εξαργυρώνετε τα μίλια σας σε δωρεάν διαμονές.

Στις σελίδες του Lida Μary, του Mesta Mastic Hotel, του Medieval Castle Hotel, του αρχοντικού Περλέας, του Chios Chandris Hotel μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κάθε συνεργασία και τη συγκέντρωση και εξαργύρωση μιλίων.

Επιπλέον, αποκλειστικά προνόμια και εκπτώσεις θα βρείτε στα συνεργαζόμενα εστιατόρια, ταβέρνες, cafe και bar απλά με την επίδειξη της κάρτας σας. Κάντε κλικ στη σελίδα OZ Cocktail bar, Νόστος, Τσίκουδο, Flocafe και Goody’s για να δείτε τα αποκλειστικά προνόμια και τις εκπτώσεις που σας παρέχονται σε κάθε γεύμα ή επίσκεψή σας.

Επιπλέον μπορείτε να κερδίζετε και να εξαργυρώνετε μίλια με τις αγορές σας στο κατάστημα Citrus Άρωμα μνήμης, καθώς και με κάθε ενοικίαση αυτοκινήτου από την Hertz, απλά με την επίδειξη της Miles+Bonus κάρτας σας.