Οικογένεια Βρετανών καταγγέλλει ότι αναγκάστηκε να καθίσει για τέσσερις ώρες δίπλα σε “λίμνη εμετών”, σε πτήση από την Πάφο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την dailymail, η οικογένεια αναφέρει ότι ταξίδευε από Πάφο προς Yorkshire, όταν εντόπισε εμετό κάτω από το ένα κάθισμα, που όπως φάνηκε είχε μείνει από την προηγούμενη πτήση.

Η οικογένεια καταγγέλλει στην dailymail, ότι η μυρωδιά ήταν ανυπόφορη και προκάλεσε ταραχή στα παιδιά. Επίσης, αναφέρει ότι πολλοί επιβάτες της πτήσης κρατούσαν τη μύτη τους κατά τη διάρκεια της πτήσης για να μην εισπνέουν την άσχημη μυρωδιά. Ωστόσο, η οικογένεια, παρά τα παράπονα που έκανε στην εταιρεία, όπως υποστηρίζει, δεν την αποζημίωσαν.

Η εταιρεία από την πλευρά της, όπως υποστηρίζεται, απάντησε ότι πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό και το πλήρωμα προσπάθησε να μην υπάρξει καθυστέρηση της πτήσης. Ο εμετός ήταν καλυμμένος με χαρτοπετσέτες και, παρά τα παράπονα, το πλήρωμα δεν καθάριζε, όπως αναφέρεται στην καταγγελία.

Η οικογένεια αναφέρει ότι είχε ζητήσει να αλλάξει θέση αλλά δεν έγινε αποδεκτό το αίτημά τους. Μάλιστα, είχαν προσφερθεί να καθαρίσουν οι ίδιοι τελικά, αλλά δεν το επέτρεψαν.