Η Amadeus στήριξε για ακόμη μια χρονιά το συνέδριο “Digi.travel ΕΜΕΑ Conference & Expo 2017”, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 24 και 25 Οκτωβρίου στην Αθήνα.

Η Amadeus ήταν Platinum sponsor στο συνέδριο, το οποίο παρακολούθησε πλήθος στελεχών από την τουριστική και ταξιδιωτική αγορά της Ελλάδας. Η φετινή διοργάνωση του Digi.Travel επικεντρώθηκε στα σημαντικά ζητήματα των Digital Payments, Payment Gateways και Cryptocurrencies, στις τελευταίες τάσεις στο Digital Marketing & τη Διανομή για τα ταξίδια, στην ψηφιακή Προσβασιμότητα κ.α. Ένα ακόμη σημαντικό θέμα ήταν η τεχνολογία του Virtual Reality και πως μπορεί αυτές οι προηγμένες τεχνολογίες μπορούν να βελτιώσουν συνολικά την ταξιδιωτική εμπειρία.

Η Amadeus συμμετείχε στο συνέδριο με μια ενδιαφέρουσα ομιλία και παρουσίαση, που επικεντρώθηκε στο Amadeus Media Solutions, ένα εξειδικευμένο δίκτυο ταξιδιωτικής διαφήμισης.

Ο κ.Fernando Ramiro, Global Head of Sales & Product Development της Amadeus για τη λύση Media Solutions παρουσίασε αναλυτικά την αποτελεσματικότητα των Media Solutions. Αυτή η λύση ταξιδιωτικής διαφήμισης φέρνει κοντά τους travel buyers & sellers σε παγκόσμιο επίπεδο, μέσα από το εκτεταμένο δίκτυο της Amadeus, αξιοποιώντας την εις βάθος κατανόηση της λειτουργίας των ταξιδιωτικών γραφείων και της συμπεριφοράς των ταξιδιωτών.

Το Amadeus Media Solution συνδυάζει ένα μοναδικό μείγμα δεδομένων των ταξιδιωτών και διαφημιστικών εργαλείων για να στοχεύσει τις marketing καμπάνιες με απόλυτη ακρίβεια και να προσεγγίσει εκατομμύρια ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο. Η λύση παρέχει αεροπορικό, ξενοδοχειακό και ταξιδιωτικό διαφημιστικό περιεχόμενο στους κατάλληλους ανθρώπους, την κατάλληλη στιγμή, οδηγώντας σε πολύ υψηλότερες αποδόσεις από άλλες επιλογές.

Στο τέλος της δεύτερης ημέρας του συνεδρίου η Amadeus έλαβε την τιμητική διάκριση “Digi.travel EMEA Distinctions 2017“, με την οποία αναγνωρίστηκε η συστηματική επένδυση και συμβολή της εταιρείας στους τομείς της Έρευνας και Ανάπτυξης στην ταξιδιωτική βιομηχανία. Το 2016 η Amadeus διακρίθηκε ως η κορυφαία εταιρεία επενδύσεων στην ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία από το 2016 EU Industrial R&D Investment Scoreboard της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Η κα Εύα Καραμάνου, Γενική Διευθύντρια της Amadeus Hellas και Deputy Regional Manager Southern Europe είχε την τιμή να λάβει το βραβείο “Digi.travel ΕΜΕΑ Distinction 2017” εκ μέρους της Amadeus και σχολίασε σχετικά: «Η Amadeus στήριξε το θεσμό του Digi.Τravel ΕΜΕΑ Conference & Expo για ακόμη μια φορά και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτό, καθώς πρόκειται για ένα συνέδριο που ξεχωρίζει στην ψηφιακή ταξιδιωτική κοινότητα. Στη φετινή, πέμπτη, διοργάνωση παρουσιάσαμε για πρώτη φορά στο ταξιδιωτικό κοινό το Amadeus Media Solutions.

Επίσης, είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για τη διάκριση που λάβαμε για τις προσπάθειες που καταβάλλει το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της Amadeus να αλλάξει τους κανόνες στην ταξιδιωτική και τουριστική αγορά, μέσα από καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες.

Για εμάς η Έρευνα και η Ανάπτυξη αποτελούν μια στρατηγική προτεραιότητα, έναν σημαντικό παράγοντα για τη διατήρηση της ηγεσίας στον κλάδο μας, αλλά και της βιώσιμης και κερδοφόρας ανάπτυξη στο μέλλον».