Η Ryanair, ανακοίνωσε σήμερα (7 Νοεμβρίου) τις τελευταίες ψηφιακές καινοτομίες στο Web Summit της Λισαβόνας, στα πλαίσια του 4ου έτους του προγράμματος “Always Getting Better” το οποίο περιλαμβάνει:

  • Νέα ιστοσελίδα και app για το Ryanair Rooms
  • Ειδικά σχεδιασμένη ιστοσελίδα στην Κινεζική γλώσσα
  • Εξατομικευμένη ιστοσελίδα Ryanair.com
  • Ryanair Tickets
  • Πτήσεις με σύνδεση μέσω Πόρτο από τον Ιανουάριο

Η Ryanair ανακοίνωσε μία σημαντική αναβάθμιση για την ιστοσελίδα της Ryanair Rooms, προσφέροντας στους πελάτες της μία ακόμα μεγαλύτερη επιλογή ξενοδοχείων, hostel, καταλλυμάτων με πρωινό, εξοχικών βιλών και άλλων επιλογών, στις χαμηλότερες τιμές.

Η Ryanair ανακοίνωσε επίσης τη νέα ειδικά σχεδιασμένη ιστοσελίδα της στην Κινεζική γλώσσα www.ryanair.com/cn/zh (η 19η γλώσσα στο Ryanair.com), δίνοντας στους επιβάτες την ευκαιρία να αναζητούν και να κάνουν κράτηση τους χαμηλότερους ναύλους στην Ευρώπη.

Οι επιβάτες που έχουν εισέλθει στο λογαριαμό τους στην πλατφόρμα MyRyanair θα έχουν μια εξατομικευμένη εμπειρία στο Ryanair.com, όπου θα εμφανίζονται οι προτιμήσεις τους για πτήσεις και οι πιο πρόσφατες αναζητήσεις τους, καθώς και επιλεγμένα προϊόντα και υπηρεσίες βάσει του είδους του ταξιδιού τους, το οποίο αποτελεί το πρώτο μέρος της αναβάθμισης της εξατομίκευσης μαζί με ειδικές προσφορές που θα ακολουθήσουν.

Το Ryanair Tickets, σε συνεργασία με την Coras, είναι τώρα διαθέσιμο στο Ryanair.com, δίνει την ευκαιρία στους επιβάτες να κάνουν κράτηση για θεάματα στο London West End, με ακόμα περισσότερες εκδηλώσεις να ακολουθούν τους επόμενους μήνες.

Η Ryanair θα ανακοινώσει νέα υπηρεσία πτήσεων με σύνδεση μέσω του αεροδρομίου Πόρτο από τον Ιανουάριο, προσφέροντας στους επιβάτες 20 νέες επιλογές δρομολογίων στο σύνολο, και την ευκαιρία να κάνουν κράτηση και να μετακινούνται απευθείας μέσω των συνδεόμενων πτήσεων.

Οι τελευταίες αυτές ψηφιακές καινοτομίες ακολουθούν το Apple Pay integration, τις πτήσεις με σύνδεση, τις πτήσεις long haul της Air Europa οι οποίες είναι διαθέσιμες προς πώληση στο Ryanair.com και τη νέα συνεργασία με το Erasmus Student Network, με ακόμα περισσότερες καινοτομίες να ακολουθούν.

Ο Kenny Jacobs της Ryanair δήλωσε στο Web Summit:

«Είμαστε χαρούμενοι που ανακοινώνουμε τις τελευταίες ψηφιακές καινοτομίες στα πλαίσια του 4ου έτους του προγράμματος “Always Getting Better”. Η νέα ιστοσελίδα του Ryanair Rooms, η ειδικά σχεδιασμένη ιστοσελίδα στην Κινεζική γλώσσα, η εξατομικευμένη ιστοσελίδα μας και το Ryanair Tickets είναι τα τελευταία μας βήματα στο να εξελιχθούμε σε “Amazon of Travel”, και με τις τελευταίες αυτές ψηφιακές καινοτομίες, συνεχίζουμε να βελτιώνουμε την εμπειρία των 129 εκατομμυρίων επιβατών μας στη Ryanair. Από τον Ιανουάριο, το αεροδρόμιο του Πόρτο θα είναι το τρίτο που θα προσφέρει υπηρεσίες πτήσεων με σύνδεση για 20 δρομολόγια.

Ενώ συνεχίζουμε να καινοτομούμε, το μόνο που δεν πρόκειται να αλλάξει είναι οι χαμηλοί ναύλοι μας καθώς οι επιβάτες θα συνεχίσουν να έχουν την καλύτερες επιλογές προορισμών σε συνδυασμό με μία υπέροχη εμπειρία ταξιδιού».