Η Ryanair λάνσαρε σήμερα (9 Νοεμβρίου), σε συνεργασία με τη Coras, το Ryanair Tickets, την προσφορά εισιτηρίων για θέατρο, συναυλίες και αθλητικά γεγονότα σε όλη την Ευρώπη, μέσα από το Ryanair.com.

Οι 129 εκατομμύρια επιβάτες της Ryanair τώρα μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια για τα μεγαλύτερα show στο West End του Λονδίνου, μέσω του Ryanair Tickets (https://tickets.ryanair.com/) και μέσω της σελίδας Active Trip, χρησιμοποιώντας τις ημερομηνίες και τον προορισμό του ταξιδιού τους.

Η live μουσική του Ryanair Tickets ξεκινάει με το πλέον αναγνωρισμένο ‘Live at Chelsea‘, το όποιο θα είναι διαθέσιμο προς πώληση από 10 Νοεμβρίου, με περισσότερα εισιτήρια για θέατρο, live μουσική και αθλητικά θεάματα να ακολουθούν σύντομα. Οι πελάτες μας θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν εισιτήρια σε 7 γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Πορτογαλικά και Πολωνικά) και τρία νομίσματα (Ευρώ, Στερλίνες και Ζλότι) με περισσότερα να ακολουθούν.

Αυτές είναι οι τελευταίες ψηφιακές καινοτομίες της Ryanair στα πλαίσια του 4ου έτους του προγράμματος “Always Getting Better” το οποίο περιλαμβάνει επίσης τη best-in-class εξατομικευμένη ιστοσελίδα μας, τη νέα ιστοσελίδα για το Ryanair Rooms, το Apple Pay integration, τις πτήσεις long haul της Air Europa οι οποίες είναι διαθέσιμες προς πώληση στο Ryanair.com και τη νέα συνεργασία με το Erasmus Student Network.

Ο Greg O’Gorman, Director of Ancillary της Ryanair δήλωσε:

“Είμαστε χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με τη Coras και για το Ryanair Tickets, το οποίο θα δίνει την ευκαιρία στους πελάτες μας να αγοράζουν εισιτήρια για shows στο West End όπως τα εξής: Aladdin, Wicked, The Lion King and Les Misérables. Οι πελάτες μας θα επωφεληθούν από τις ανταγωνιστικές τιμές μας. Αρχικά θα υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια για show στο Ηνωμένο Βασίλειο και μετέπειτα το Ryanair Tickets θα διαθέτει εισιτήρια για event σε όλη την Ευρώπη».

Ο Mark McLaughlin, CEO της Coras δήλωσε:

«Τα σχέδια ενός ταξιδιού μπορούν να ξεκινήσουν με την αγορά ενός εισιτηρίου για κάποιο event, είτε είναι για ποδοσφαιρικό αγώνα Premiership, είτε για κάποιον αγαπημένο καλλιτέχνη. Το Ryanair Tickets προσφέρει στους πελάτες μια άνετη και εξατομικευμένη εμπειρία για να έχουν τη δυνατότητα να αγοράζουν εισιτήρια για τα καλύτερα event σε όλη την Ευρώπη.

Για να το γιορτάσουμε, προσφέρουμε μια ειδική τιμή γνωριμίας για όλα τα εισιτήρια θεάτρου για κρατήσεις πριν το Δεκέμβριο, που σημαίνει ότι οι πελάτες μας δεν χρειάζεται να καταβάλλουν υψηλά πόσα όπως σε άλλα ηγετικά στον τομέα τους ticket agencies».