Η Ryanair ανακοίνωσε σήμερα, Πέμπτη 23 Νοεμβρίου, την τέταρτη μέρα της εβδομάδας Black Friday, που περιλαμβάνει επτά ημέρες καθημερινών προσφορών στο Ryanair.com.

Οι επιβάτες μπορούν να κάνουν κράτηση 500.000 θέσεις από 9.99€ για ταξίδια από το Δεκέμβριο μέχρι τον Απρίλιο, διαθέσιμες μέχρι απόψε τα μεσάνυχτα (24:00 Πέμπτη).

Οι πελάτες θα πρέπει να συνδεθούν σήμερα στο Ryanair.com ώστε να μην χάσουν τις τελευταίες προσφορές, καθώς οι χαμηλότεροι ναύλοι στην Ευρώπη θα μειωθούν ακόμα περισσότερο, όπως ανακοινώνει η εταιρεία.

O Robin Kiely της Ryanair δήλωσε:

«Σήμερα προσφέρουμε 500.000 θέσεις από μόνο 9.99€ για ταξίδια από το Δεκέμβριο μέχρι τον Απρίλιο, διαθέσιμες μέχρι απόψε τα μεσάνυχτα. Οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν σήμερα στο Ryanair.com ώστε να μην χάσουν τις τελευταίες προσφορές και να μείνουν συντονισμένοι για τις επόμενες μοναδικές προσφορές μας.

Έχουμε ανακοινώσει επτά ημέρες καθημερινών προσφορών στο Ryanair.com, προσφέροντας στους πελάτες μας τους χαμηλότερους ναύλους στην Ευρώπη.

Παράλληλα, ενόψει της Black Friday, αυτήν την εβδομάδα προσφέρουμε 20% έκπτωση σε όλες τις παραδοτέες αποσκευές, εξασφαλίζοντας ακόμα χαμηλότερους ναύλους για το επιβατικό κοινό».