Η Aegean ανακοινώνει τη νέα προσφορά της, για 10.000 θέσεις 19 ευρώ για συνδέσεις με Μύκονο, Νάξο, Σητεία, Σκιάθο, Μήλο, Σκύρο.Η προσφορά αφορά σε απευθείας πτήσεις από/προς Αθήνα προς Μύκονο, Νάξο, Σητεία, Σκιάθο, Μήλο και Σκύρο με απλή μετάβαση και με επιστροφή.

Οι επιβάτες μπορούν να κάνουν κρατήσεις στο aegeanair.com έως και 11/12/2017 για πτήσεις που εκτελούνται με το δίκτυο της Olympic Air από 08/01/2018 έως και 29/03/2018.

Η προσφορά ισχύει για ναύλους πτήσεων απλής μετάβασης όπου περιλαμβάνονται όλοι οι φόροι για κάθε επιβάτη. Η χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή ξεκινά από 19 ευρώ, για πτήσεις προς την Αθήνα και από 41 ευρώ για πτήσεις από την Αθήνα.

Εξαίρεση αποτελεί το δρομολόγιο Σκιάθος– Αθήνα για το οποίο η χαμηλότερη τιμή είναι από 41 ευρώ. Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου. Για συναλλαγές με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς μίας χειραποσκευής έως 8kg με το ναύλο GoLight.