Η South African Airways (SAA) ανακοινώνει ότι συνεχίζει να εξελίσσεται όσον αφορά στην εφαρμογή των σχεδίων αναδιοργάνωσης των δρομολογίων, βελτιώνοντας τις συνδέσεις της με τον Μαυρίκιο.

Οι ενέργειες βελτίωσης επιτρέπουν στην SAA να προσφέρει στους πελάτες της περισσότερες θέσεις, στις διαδρομές της, γι αυτό τον προορισμό, τις πιο δημοφιλείς ημέρες της εβδομάδας.
«Ο Μαυρίκιος είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς τόσο για επαγγελματικά όσο και για ταξίδια αναψυχής στο δίκτυο δρομολογίων μας, που μας ώθησε να προσθέσουμε περισσότερες θέσεις στις ημέρες της εβδομάδας, όταν η ζήτηση βρίσκεται στα υψηλότερα επίπεδα», δήλωσε ο Tlali Tlali, εκπρόσωπος της SAA.

«Οι λειτουργίες των μεγάλων αεροσκαφών χρησιμεύουν ώστε να αντικατασταθεί η μικρή χωρητικότητα που υπήρχε, καθώς και η συχνότητα των πτήσεων στο Μαυρίκιο κάποιες ημέρες, σύμφωνα με το στόχο μας για αποδοτική χρήση των αεροσκαφών μας και ως μέρος της αποκατάστασης του δικτύου μας».

Η SAA πραγματοποίησε βήματα με τις βελτιώσεις του χρονοδιαγράμματος και του δικτύου, οι οποίες συμβαδίζουν με την εφαρμογή του πενταετούς εταιρικού της σχεδίου. Tο σχέδιο αυτό των πέντε χρόνων, αποσκοπεί στην επιστροφή της εταιρείας στην οικονομική βιωσιμότητα το συντομότερο δυνατόν.

Η SAA εξυπηρετεί επί του παρόντος το δρομολόγιο Γιοχάνεσμπουργκ προς Μαυρίκιο με ένα αεροσκάφος τύπου Airbus A320 δύο κατηγοριών που διαθέτει 24 καθίσματα στην Business Class και 114 καθίσματα στην Οικονομική θέση. Με ισχύ από τη Δευτέρα 08 Ιανουαρίου 2018, η SAA θα εισαγάγει αεροσκάφη ευρείας ατράκτου για να λειτουργήσουν σε αυτή τη διαδρομή.

Το αεροσκάφος A330 της Airbus θα προσφέρει μια διαρρύθμιση καμπίνας δύο κατηγοριών, με αυξημένη διαθεσιμότητα θέσεων. Η Business Class θα περιλαμβάνει από 36 έως 46 θέσεις, ενώ τα καθίσματα οικονομικής θέσης θα κυμαίνονται από 186 έως 203. Το A340-300 θα λειτουργήσει με καμπίνα 38 θέσεων Business Class και 215 οικονομικής θέσης.

«Η απόδοση της διαδρομής στο Μαυρίκιο έχει δείξει σταθερή ανάπτυξη και αύξηση των απαιτήσεων των πελατών με την πάροδο των ετών και η South African Airways παραμένει προσηλωμένη στην ανταπόκρισή της, στις ταξιδιωτικές ανάγκες των πελατών. Ορισμένες από τις παροχές που μπορούν να περιμένουν οι πελάτες μας θα περιλαμβάνουν την επιλογή bed-flat bed στην επιχειρηματική κατηγορία στην αντίστοιχη ευρεία γκάμα αεροσκαφών που θα λειτουργήσει σύντομα. Το A320 θα λειτουργεί δύο φορές την εβδομάδα μεταξύ του νησιού και της Νότιας Αφρικής», εξηγεί ο Tlali.

Τα αεροσκάφη ευρείας ατράκτου θα πετούν την Πέμπτη, την Παρασκευή και την Κυριακή, σε επτά από τις εννιά συνδέσεις της SAA στον Μαυρίκιο.

Οι αλλαγές, που ισχύουν στις 8 Ιανουαρίου 2018, έχουν ως εξής:

  • Οι πτήσεις SA192 / 193 και SA190/ 191 την Πέμπτη και την Κυριακή θα λειτουργούν πλέον ως μία πτήση, την SA190 / 191 με Airbus A340 με προγραμματισμένη αναχώρηση από το Γιοχάνεσμπουργκ στις 09:40.
  • Η πτήση SA190/ 191 την Παρασκευή θα λειτουργεί με Airbus A330 με την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης να παραμένει αμετάβλητη.