Η Ryanair ανακοινώνει τον διορισμό του Νικόλα Λάρδη ως Sales & Marketing Manager για την Ανατολική Μεσόγειο.Ο Νικόλας εντάσσεται από την Airbnb στην Ιρλανδία και θα επιβλέπει την ομάδα πωλήσεων και marketing της Rayanair στην Ελλάδα και σε 6 ακόμα χώρες όπως η Κύπρος, η Μάλτα και το Ισραήλ.

Η Senior Sales & Marketing Manager της Ryanair, Chiara Ravara δήλωσε:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τον διορισμό του Νικόλα ως υπευθύνου της ομάδας πωλήσεων και marketing για την Ανατολική Μεσόγειο. H αξιοσημείωτη γνώση και εμπειρία του στην αγορά θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε την βελτίωση της εμπειρίας των επιβατών και να αυξήσουμε την επιβατική κίνηση, τα δρομολόγια και τον τουρισμό στην Ευρώπη, στα πλαίσια του προγράμματος Always Getting Better, με περισσότερους από 129 εκατομμύρια επιβάτες να ταξιδεύουν με την Ryanair αυτό το έτος.

Ο Νικόλας Λάρδης δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέρος της ομάδας της Ryanair, της Νο1 αεροπορικής στην Ευρώπη. Οι μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης είναι το κλειδί της επιτυχίας σε αυτό τον τομέα και προσβλέπω στη συνεργασία με όλα τα αεροδρόμια μας και τους φορείς, για να προωθήσουμε την ανάπτυξη στις αγορές της Ανατολικής Μεσογείου».