Συνελήφθη μία 66χρονη συνταξιούχος από το Σικάγο, καθώς αποπειράθηκε να ταξιδέψει με μία πτήση εσωτερικού, χωρίς να διαθέτει εισιτήριο και χωρίς να ελεχθεί από τους αρμόδιους υπαλλήλους του διεθνούς αεροδρομίου.

Η Marilyn Hartman, περιφερόταν επί ώρες στο τερματικό σταθμό του αεροδρομίου, και αφού αναμείχθηκε με το πλήθος, κατάφερε να φτάσει ανενόχλητη μέχρι το εσωτερικό του αεροσκάφους.

Η παρατηρητικότητα των αεροσυνοδών της πτήσης, την αποκάλυψε, αφού όταν της ζήτησαν το boarding pass για να της δείξουν την θέση της, εκείνη τα έχασε, εκφράζοντας στη συνέχεια την πρόθεσή της να ταξιδέψει χωρίς να πληρώσει το απαιτούμενο αντίτιμο.

Έτσι ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες αρχές και διαπίστωσαν με έκπληξη ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που η 66χρονη γυναίκα προσπαθούσε να ταξιδέψει τζάμπα, καθώς στο παρελθόν έχει συλληφθεί ακόμα 3 φορές για ανάλογες παραβάσεις, ενώ η ίδια είχε δημοσιοποιήσει την ιστορία της, υπερηφανευόμενη για όσες φορές τελικά πέτυχε τον στόχο της.

Πλέον, αντιμετωπίζει αρκετά σοβαρές κατηγορίες για παράβαση της αυστηρής νομοθεσίας για την ασφάλεια των πτήσεων, ενώ αναμένεται με ενδιαφέρον κι η απολογία της ενώπιον του δικαστηρίου.