Η Emirates ανακοινώνει τις νέες προσφορές της για την Ελληνική αγορά, με ειδικές τιμές για τους επιβάτες από Ελλάδα που πετούν στη Νέα Υόρκη, το Ντουμπάι, το Χονγκ Κονγκ, το Πεκίνο, το Γιοχάνεσμπουργκ και σε πολλούς άλλους προορισμούς.

Για πτήσεις από 26 Ιανουαρίου 2018 έως 26 Ιουνίου 2018, οι επιβάτες που ταξιδεύουν από την Ελλάδα, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από πρώτο χέρι τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και άνεσης της Emirates, ταξιδεύοντας στον προορισμό των ονείρων τους, με εκπληκτικές τιμές. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να κλείσουν το εισιτήριό τους από τις 23 Ιανουαρίου έως τις 27 Ιανουαρίου 2018.

Από τον περασμένο Μάρτιο, η Emirates συνδέει απευθείας τη Νέα Υόρκη και την Αθήνα, 365 ημέρες το χρόνο, δίνοντας σε περισσότερους επιβάτες και από τα δύο αυτά μέρη του κόσμου την ευκαιρία να έρθουν κοντά εύκολα και με υψηλή άνεση.

Οι Έλληνες ταξιδιώτες που επιθυμούν να απολαύσουν την ηλιοφάνεια του Ντουμπάι, να επισκεφθούν καταστήματα και εστιατόρια παγκόσμιας κλάσης αλλά και τις εκπληκτικές παραλίες και τα εμβληματικά κτίρια, μπορούν να πετάξουν εκεί απολαμβάνοντας τις  υπηρεσίες της Emirates σε χαμηλό κόστος, με τις τιμές των εισιτηρίων να ξεκινούν από 409 ευρώ.

Για εκείνους που επιθυμούν να ανακαλύψουν μακρινούς προορισμούς που κόβουν την ανάσα, η Emirates προσφέρει τώρα ειδικές τιμές για πτήσεις από 26 Ιανουαρίου, 2018 έως 26 Ιουνίου, 2018, συνδέοντας την Ελλάδα με συναρπαστικούς προορισμούς όπως Χονγκ Κονγκ, Μπανγκόκ, Πεκίνο, Γιοχάνεσμπουργκ, Σιγκαπούρη, Μπαλί, Σεούλ και Μελβούρνη. Παρακαλούμε δείτε τις λεπτομέρειες των ναύλων παρακάτω:

Ενδεικτικός Προορισμός

Τιμή από

Ντουμπάι

409 €

Νέα Υόρκη**

409 €

Χονγκ Κονγκ

559 €

Μπανγκόκ

579 €

Πεκίνο

589 €

Γιοχάνεσμπουργκ

589 €

Σιγκαπούρη

619 €

Μπαλί

649 €

Σεούλ

659 €

Μελβούρνη

989 €

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
**Καθημερινές απευθείας πτήσεις από Αθήνα στο Διεθνές Αεροδρόμιο Newark Liberty.