Η λετονική αεροπορική εταιρεία airBaltic θα βελτιώσει τις υπηρεσίες της για την καλοκαιρινή περίοδο στην Ουκρανία, αυξάνοντας τις πτήσεις από την Οδησσό στη Ρίγα σε έξι πτήσεις την εβδομάδα, από τις 25 Μαρτίου 2018.

Επιπλέον, η airBaltic θα συνεχίσει να εξυπηρετεί πολλαπλές καθημερινές συχνότητες μεταξύ Κίεβο και Ρίγα.

Ο Wolfgang Reuss, Διευθύνων Σύμβουλος της airBaltic δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να βλέπουμε ισχυρή ζήτηση για το δρομολόγιο Οδησσός – Ρίγα, ήδη από την έναρξη της διαδρομής την περασμένη άνοιξη. Έτσι, το καλοκαίρι του 2018, η airBaltic θα προσφέρει βελτιωμένο χρονοδιάγραμμα της διαδρομής με 36% περισσότερες θέσεις, καλύτερη ευελιξία και βολικές πτήσεις από την Οδησσό μέσω της Ρίγα προς το δίκτυό της που καλύπτει τα κράτη της Βαλτικής, την Ευρώπη, τη Σκανδιναβία, τη Ρωσία και τη Μέση Ανατολή για επιχειρήσεις και αναψυχή ταξιδιώτες».

Η λετονική αεροπορική εταιρεία airBaltic μετέφερε συνολικά 113.564 επιβάτες το 2017 από και προς την Ουκρανία. Ο αριθμός των επιβατών που μεταφέρθηκαν προς και από την Ουκρανία αυξήθηκε κατά 54,4% σε σύγκριση με το 2016.

Και οι δύο ουκρανικές διαδρομές από την Οδησσό και το Κίεβο προσφέρουν βολικές συνδέσεις μέσω της Ρίγα με το δίκτυο της airBaltic που καλύπτει την Ευρώπη, τη Σκανδιναβία, τη Ρωσία και τη Μέση Ανατολή. Οι πιο δημοφιλείς προορισμοί της airBaltic από το Κίεβο ή την Οδησσό, είναι το Όσλο, το Ταλίν, η Μόσχα, το Ελσίνκι και η Κοπεγχάγη.

Η airBaltic ξεκίνησε πτήσεις μεταξύ Ρίγα και Οδησσού στις 27 Μαρτίου 2017, χρησιμοποιώντας Boeing 737 και Bombardier Q400NextGen στη διαδρομή. Η πτήση έχει προγραμματιστεί με διάρκεια 2 ώρες και 30 λεπτά.

Οι τιμές εισιτηρίων ξεκινούν από 89 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των τελών αεροδρομίου και του κόστους συναλλαγής. Το πλήρες πρόγραμμα των πτήσεων της airBaltic διατίθεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.airbaltic.com.