Με κακόγουστη φάρσα μοιάζει το περιστατικό που εκτυλίχθηκε σε πτήση της αεροπορικής εταιρείας Norwegian.

Αεροσκάφος που εκτελούσε την πτήση DY1156 από το Όσλο στο Μόναχο, το Σάββατο 27 Ιανουαρίου, προέβη σε αναγκαστική προσγείωση, καθώς, όπως ενημέρωσε ο πιλότος τους επιβάτες, ήταν βουλωμένες οι τουαλέτες.

Το οξύμωρο στην κατάσταση ήταν ότι στο αεροσκάφος επέβαιναν 85 υδραυλικοί

Κανείς από αυτούς δεν μπόρεσε να διορθώσει τη βλάβη. Όπως έγινε γνωστό, οι υδραυλικοί ήταν υπάλληλοι σχετικής νορβηγικής φίρμας (Rørkjøp) και ταξίδευαν ως ομάδα.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Rørkjøp, Frank Olsen, δήλωσε κατόπιν του συμβάντος, ότι οι υπάλληλοί του δεν μπόρεσαν να παρέμβουν και να γλιτώσουν χρόνο και ταλαιπωρία σε όλους, καθώς η επισκευή των υδραυλικών του αεροπλάνου γίνεται μόνο από το εξωτερικό μέρος.

«Θα μας άρεσε να έχουμε φτιάξει τις τουαλέτες, αλλά δυστυχώς αυτό έπρεπε να γίνει απ’ έξω, κι έτσι δεν ρισκάραμε να στείλουμε έναν υδραυλικό να δουλέψει στα 10.000 μέτρα», είπε στο τοπικό μέσο «Dagbladet».

Ωστόσο όλοι γέλασαν αρκετά με το πόσο ειρωνική μπορεί να γίνει η ζωή: «Υπήρχε πολύ καλή ατμόσφαιρα στο αεροπλάνο, με την ειρωνεία για τις χαλασμένες τουαλέτες κι όλα αυτά», σχολιάστηκε.